Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
Greek Gourmet Expo logo F 2117406449

Greek Gourmet & Wine Expo 9-10 Οκτωβρίου Mövenpick Hotel Zürich Regensdorf

Με σημαντικές παρουσίες και συνεχόμενα αυξημένο ενδιαφέρον από πλευράς συμμετεχόντων αλλά και επισκεπτών, η GreekGourmet & WineExpo(1η Έκθεση Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών στη Ζυρίχη), ανοίγει νέους ορίζοντες στις Ελληνικές επιχειρήσεις προς την Ελβετική Αγορά!

Η GreekGourmet & WineExpoθα πραγματοποιηθεί στις 9 -10 Οκτώβριου στο Mövenpick Hotel Zürich Regensdorf στη Ζυρίχη, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών – Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ελβετία και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελβετίας – Ελλάδος (SGCE).

Η έκθεση φιλοδοξεί να φέρει κοντά τις επιχειρηματικές κοινότητες των δύο χωρών με σκοπό την προώθηση, ενδυνάμωση και είσοδο των Ελληνικών προϊόντων στην premium Ελβετική αγορά. 

Ο Επιτετραμμένος της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Ελβετία κος. Ιωάννης Μιτζάλης, υποδέχθηκε τα στελέχη της διοργανώτριας εταιρίας στην Βέρνη,  εκφράζοντας την ικανοποίηση της Ελληνικής πρεσβείας και του Υπουργείου Εξωτερικών, για την ποιότητα της διοργάνωσης, τονίζοντας ότι πέρα από την παραχώρηση της αιγίδας προς την GreekGourmet & WineExpo, όλες οι υπηρεσίες της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ελβετία, θα στηρίξουν ενεργά την διοργάνωση  και τις συμμετέχουσες εταιρείες, ενισχύοντας παράλληλα την παρουσία των Ελληνικών επιχειρήσεων στην Ελβετία.

Από την πλευρά του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελβετίας – Ελλάδος (SGCE) ο πρόεδρος του κος. Νικόλαος Αγγελιδάκης στο χαιρετισμό του δήλωσε:

«Η Greek Gourmet & Wine Expo, είναι η πρώτη οργανωμένη αμιγώς Ελληνική προσπάθεια που γίνεται στην Ελβετία, με μια αποκλειστικά Ελληνικού χαρακτήρα διοργάνωση και αποτελεί μια πραγματικά αξιόλογη πρωτοβουλία, με στόχο να παρουσιάσει στο Ελβετικό επαγγελματικό κοινό μοναδικά Ελληνικά προϊόντα και να ανοίξει νέους εξαγωγικούς ορίζοντες στις συμμετέχουσες εταιρείες.

Είμαι δε βέβαιος ότι η πρωτοβουλία αυτή όχι μόνο θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά θα έχει και συνέχεια και τα επόμενα χρόνια, θα αποτελεί το σημείο συνάντησης στην καρδιά της Ευρώπης, προβάλλοντας επάξια την Ελλάδα και τα Ελληνικά προϊόντα».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τoπαράρτημα των γραφείων των διοργανωτών στην Ελλάδα:

 

Αγ. Τριάδος 18, 153 43 – Αγ. Παρασκευή, Αθήνα

TΗΛ.: +30 210-6084550, FAX:  +30 210-6084559

info@greekgourmetexpo.com

www.greekgourmetexpo.com

Previous Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση η μονάδα Α.Σ.Α. της Περιφέρειας Ηπείρου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας