Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
tirana1 F1327612453

Γραφείο ΟΕΥ Τιράνων: Ενημερωτικό δελτίο με ειδήσεις οικονομικού, εμπορικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος του Σεπτεμβρίου 2017

Ενημερωτικό δελτίο του Γραφείου ΟΕΥ Τιράνων, σχετικά με ειδήσεις οικονομικού, εμπορικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος του Σεπτεμβρίου 2017.

Επισημαίνεται ότι το Γραφείο ΟΕΥ Τιράνων, ανέλαβε την πρωτοβουλία να διενεργήσει έρευνα για το επιχειρηματικό κλίμα στην Αλβανία, μεταξύ των εδώ δραστηριοποιούμενων επιχειρήσεων ελληνικών συμφερόντων, αποστέλλοντας  ερωτηματολόγιο, που συνέταξε προς τον σκοπό αυτό, με κλειστές και ανοιχτές ερωτήσεις.

Στόχος της εν λόγω πρωτοβουλίας είναι η τεκμηριωμένη αποτύπωση της αντίληψης για το επιχειρηματικό κλίμα στην Αλβανία και η ενθάρρυνση της ενεργού συμμετοχής των κυριότερων ελληνικών επιχειρήσεων σε έναν γόνιμο διάλογο για την βελτίωσή του. Το Γραφείο ΟΕΥ καλεί και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην Αλβανία να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο και να το αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου ΟΕΥ (ecocom-tiran@mfa.gr ).

Η παρουσίαση των πρώτων αποτελεσμάτων της εν λόγω έρευνας είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://agora.mfa.gr/ta-grafeia-oikonomikon-emporikon-upotheseon/grafeia-ana-xora/infofile/60066

 

Previous Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ επιχειρήσεις που μεταφέρουν εικονικά την έδρα τους στην Βουλγαρία
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας