Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
tokyo F830972311

Γρ. ΟΕΥ Τόκυο: Πρόγραμμα “EUGreenGatewaytoJapan” για εταιρείες Ε.Ε.

Κατά το 2018 θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα “EUGreenGatewaytoJapan”. Απευθύνεται σε εταιρεία με έδρα ένα από τα κράτη – μέλη της Ε.Ε. στην Ιαπωνία και στοχεύει στην προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους στην ιαπωνική αγορά. Είναι τριετούς διαρκείας (2007-2009) και επικεντρώνεται στην διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών στο πλαίσιο διεθνών εκθέσεων που διοργανώνονται στην Ιαπωνία. Σε κάθε αποστολή συμμετέχουν κατά μέσο όρο 40 εταιρείες. Οι υποψήφιες εταιρείες πρέπει να πληρούν σειρά κριτηρίων, όπως να υφίστανται επί τουλάχιστον πενταετία και να μπορούν να επιδείξουν οικονομικά αποτελέσματα επί τριετία, να έχουν έδρα εντός της Ε.Ε., να έχουν εξωστρεφή δράση, να διαθέτουν στρατηγική επέκτασης στο εξωτερικό, κ.λ.π. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην διεύθυνση https://www.eugateway.eu/content/japan-0

Δίνει έμφαση στις «πράσινες» τεχνολογίες, δηλαδή σε αυτές που βασίζονται σε τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον αλλά στην πράξη δέχεται εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς που έχουν επιλεγεί. Αυτοί είναι οι εξής:

  • Κατασκευές – τεχνικά έργα
  • Περιβάλλον και διαχείριση υδάτων
  • Ιατρική περίθαλψη
  • Πράσινη ενέργεια (ανανεώσιμες πηγές)

Παρέχονται υπηρεσίες εξασφάλισης εκθεσιακού χώρου, κατασκευής περιπτέρου καθώς και μετάφρασης/διερμηνείας. Ορισμένες δαπάνες που αφορούν δαπάνες μάρκετινγκ ή οργάνωσης καλύπτονται κατά 100%, ενώ εν μέρει καλύπτονται οι δαπάνες ξενοδοχείου, όχι όμως τα αεροπορικά εισιτήρια.

Κατά το 2018 προβλέπεται η υλοποίηση των εξής επιχειρηματικών αποστολών:

Tίτλος

Ημερομηνίες αποστολής

Προθεσμία αίτησης

Περιβάλλον και τεχνολογίες υδάτων

21-25 Μαίου 2018

2 Φεβρουαρίου 2018

Τεχνολογίες πράσινης ενέργειας

18-22 Ιουνίου 2018

2 Μαρτίου 2018

Κατασκευές και τεχνολογίες δόμησης

19-23 Νοεμβρίου 2018

27 Ιουλίου 2018

 

Previous Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων: Υποχρεώσεις Δημοσιότητας Δικαιούχων Δράσης «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Α’ κύκλος)»
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας