Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
BARMPERISLOUSTROSPAIDIA1 F 432350875

Για τρίτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Παιδική γιορτή στο Επιμελητήριο Άρτας

Με χαμόγελα και χαρούμενα παιδικά πρόσωπα γέμισε το Επιμελητήριο Άρτας την Κυριακή το πρωί, όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη, πια, Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή.

Η θεατρική ομάδα «εν οδώ» ταξίδεψε τους μικρούς μας φίλους στην Παλιά Ελλάδα του 1950 και μέσα από μια ιστορία αγάπης ανέδειξε τα παλαιά επαγγέλματα του ντελάλη, του λούστρου, του τσαγκάρη, του μπαρμπέρη, του καφετζή, της μοδίστρας, της γκουβερνάντας, του μπάτλερ, του πλανόδιου φωτογράφου κ.α΄.

Ήταν μια μουσικοχορευτική παράσταση στην οποία τα παιδιά συμμετείχαν ουσιαστικά, ψυχαγωγήθηκαν και γέλασαν με την ψυχή τους. Συμμετείχαν τα μέλη της ΑΜΚΕ «ΕΝ ΟΔΩ» Αντώνης Γάκης, Πάνος Νάκας, Ελευθερία Φιντίκη, Έλενα Θάνου, Τάκης Βάγιας.

Ακολούθησε μουσικό πάρτι και στη συνέχεια εργαστήρια χειροτεχνίας, όπου ηθοποιοί και παιδιά κατασκεύασαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες, στεφανάκια με αστέρια και αγγέλους κ.ά.

Τέλος, οι μικροί μας φίλοι δοκίμασαν Αρτινά προϊόντα και γεύσεις, προσφορά των εταιρειών-μελών του Επιμελητηρίου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Παπάζογλου ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2017, με υγεία, αγάπη και πρόοδο. Όπως είπε, η Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή γίνεται για τρίτη συνεχή χρονιά και αποτελεί θεσμό πια για το Επιμελητήριο Άρτας. Αναφορικά με το έργο που επιλέχθηκε υποστήριξε πως «στόχος του Επιμελητηρίου ήταν καταρχήν να προσφέρει ψυχαγωγία και κατά δεύτερον να γνωρίσουν οι νεαροί μας φίλοι τα επαγγέλματα που ασκούνταν στην παλαιά Ελλάδα και που με το πέρασμα των χρόνων έχουν χαθεί ή εκσυγχρονιστεί, καθώς ο τρόπος ζωής , οι ανάγκες των ανθρώπων και ο τρόπος παραγωγής πολλών προϊόντων άλλαξαν». Τέλος, ευχαρίστησε θερμά τις εταιρείες- χορηγούς της εκδήλωσης για την ευγενική προσφορά των προϊόντων και υπηρεσιών τους και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος για την ευγενική υποστήριξη της εκδήλωσης.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν: ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας, Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Άρτας ΑΒΕΕ, ΒΙΚΗ ΑΕ, Πηγές «Κωστηλάτα» ΑΕ, Βιομηχανία Γάλακτος Ηπείρου ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΕ, Ανώνυμη Γαλακτοκομική Βιομηχανική Εταιρεία Υιοί Σ. ΜΠΑΦΑ, Κρουασάν ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ, Αρτοποιεία ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΑΒΕΕ, Συσκευαστήριο KROPΚ.ΡΟΠΟΚΗΣ & ΣΤ.ΤΣΟΛΑΚΟΣ Ο.Ε-, Ζαχαροπλαστεία «ΠΟΡΤΑΤΙΦ», «ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ» & “ZOOMSERIE” Άρτας, Σούπερ μάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ & ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, Εστιατόρια «Στο Μονοπλιό» & «Πρωτομάστορας».

Το μπουφέ επιμελήθηκαν τα μέλη του Παραρτήματος Άρτας της «Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας».

Previous Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για την “Κάρτα του Αγρότη” μεταξύ ΥπΑΑΤ και Eurobank
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας