Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
oikonomia F945856086

Γερμανική τεχνογνωσία για την πάταξη της φοροδιαφυγής ζήτησε η Ελλάδα

Τεχνογνωσία στις ελληνικές φορολογικές αρχές θα προσφέρει η Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία, ώστε να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητά τους και να βελτιωθεί η εισπραξιμότητα των φορολογικών εσόδων. 

Κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων της φορολογικής διοίκησης, με επικεφαλής το γενικό γραμματέα Καταπολέμησης της Διαφθοράς Γ. Βασιλειάδη, είχε στις 27 Μαΐου συνάντηση εργασίας με αντιπροσωπεία των φορολογικών αρχών του γερμανικού κρατιδίου

Είχε προηγηθεί σχετική διερευνητική επαφή των ελληνικών προξενικών αρχών με το υπουργείο Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, καθώς και γραπτή επικοινωνία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη με την πολιτική του ηγεσία.

Στη συνάντηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη νομοτεχνική υποστήριξη της ελληνικής πλευράς για την πάταξη της φοροδιαφυγής και τη φορολόγηση του μεγάλου πλούτου, καθώς και στη χρήση νέων τεχνολογιών και την υιοθέτηση πρωτοποριακών πληροφοριακών συστημάτων για τον εντοπισμό και τη διασταύρωση αδήλωτων περιουσιακών στοιχείων.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να υπογραφεί πρωτόκολλο συνεργασίας ανάμεσα στην κυβέρνηση και την κυβέρνηση της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

naftemporiki.gr

Previous Αυστηροποιούνται οι κανόνες για τα οργανωμένα πακέτα ταξιδίων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας