Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Γενική Συνέλευση της ΚΕΕ στη Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή και το Σάββατο, 6 και 7 Σεπτεμβρίου, η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, με την ευκαιρία των εγκαινίων της 78ης ΔΕΘ. Κατά την πρώτη μέρα των εργασιών της Γ.Σ., χαιρετισμούς απηύθυναν ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Θ. Καράογλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αρ. Τζιτζικώστας, καθώς και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Θεσσαλονίκης κ. Δ. Μπακατσέλος, ως οικοδεσπότης. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βρούτσης. Τη δεύτερη μέρα των εργασιών της Συνέλευσης, ο πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Μίχαλος, ανέπτυξε τις θέσεις και τις απόψεις της Επιμελητηριακής Κοινότητας, σχετικά με την αναπτυξιακή πορεία της χώρας. Στο επίσημο γεύμα που ακολούθησε, κεντρικός ομιλητής ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης.

 

Κ. ΜΙΧΑΛΟΣ: ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Τη δεύτερη ημέρα των εργασιών της Συνέλευσης, ο πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ανέπτυξε λεπτομερώς τις θέσεις και τις απόψεις της Επιμελητηριακής Κοινότητας, σχετικά με την αναπτυξιακή πορεία της χώρας και τις νομοθετικές και άλλες παρεμβάσεις που πρέπει να υλοποιηθούν από την κυβέρνηση. Ο κ. Μίχαλος τόνισε ότι σήμερα μετά από πέντε χρόνια λιτότητας και τρία χρόνια μνημονίων, το βάρος πρέπει να  δοθείστην προώθηση εφικτών, άμεσων και αποτελεσματικών πρακτικών λύσεων για την αγορά. Για να επαληθευτεί το success story στη πράξη, πέραν των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που μεσομακροπρόθεσμα θα αποφέρουν καρπούς, χρειάζεται  να υπάρξουν παρεμβάσεις, άμεσης απόδοσης”. 

 

Previous Διαγωνισμός για την ανάδειξη προμηθευτών υγρών καυσίμων για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας