Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
orfanos g F1560948276

Γ. Ορφανός «Τα Επιμελητήρια αποτελούν σημαντικό αναπτυξιακό βραχίονα της χώρας»

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών στην 79η ΔΕΘ, εγκαινίασε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός. 
Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Ορφανός, τόνισε πως τα επιμελητήρια αποτελούν σημαντικό αναπτυξιακό βραχίονα της χώρας, καθώς όπως σημείωσε, στηρίζουν το ζωντανό κομμάτι της ελληνικής οικονομίας που είναι η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. 
«Οι επιμελητηριακοί φορείς έχουν συμβουλευτικό ρόλο στα νομοθετήματα που καταρτίζουν τα αρμόδια υπουργεία. Παράλληλα, διευκολύνουν τους ελεύθερους επαγγελματίες, μέσω της λειτουργίας του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (ΓΕΜΗ) και ενημερώνουν τα μέλη τους για διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της αγοράς», υπογράμμισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.
Αναφερόμενος στο θέμα της κατάργησης της υποχρεωτικής εγγραφής των επιχειρήσεων στα επιμελητήρια από 1η Ιανουαρίου του 2015, ο κ. Ορφανός επισήμανε πως είναι ένα ζήτημα που εξετάζεται από την ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ενώ εκτίμησε πως θα δοθεί λύση. «Είναι ευθύνη όλων μας να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση των συνθηκών εκείνων που θα μας επιτρέψουν να αναδείξουμε και πάλι το ‘επιχειρείν’, σε αιχμή της ανάπτυξης», σημείωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.   

Previous Κάθε μήνα η καταβολή εισφορών ΟΑΕΕ από 1η Μαρτίου 2015
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας