Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ellada padou F 2094698422

Φεστιβάλ “Ελλάδα παντού” 30/31 Μαίου και 1η Ιουνίου

To Ανοιχτό φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού” είναι μια δραστηριότητα της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης “Ελλάδα Παντού” που διεξάγεται 30/31 Μαίου και 1η Ιουνίου σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, είναι μια μεγάλη γιορτή του Ελληνισμού, και στόχο έχει να αναδείξει τον πολιτισμό, τα προϊόντα και υπηρεσίες της Ελλάδας μας, από την μία άκρη του κόσμου στην άλλη, στα πέρατα της γης.

Θεσμικοί, ιδιωτικοί, συλλογικοί και δημόσιοι φορείς, πρωτοβουλίες πολιτών, επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα , καθώς και ομάδες αλληλέγγυες και εθελοντικές ομάδες συνεργάζονται για πρώτη φορά, με συντονιστή την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Ελλάδα Παντού”, για να δώσουν ένα μήνυμα πως τώρα, στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης, οι Έλληνες χτίζουν γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας, για να προβάλουν τον Ελληνικό διαχρονικό πολιτισμό, και το συνεργατικό – συνεταιριστικό ιδεώδες.

Ελάτε μαζί μας σε αυτή την δημιουργική οδύσσεια, να εγκαταστήσουμε σε όλο τον κόσμο, από πόλη σε πόλη, ένα μόνιμο σημείο αναφοράς και συνάντησης της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας, των Ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών και της προβολής της Ελλάδος.

Στα φεστιβάλ πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με μουσική, χορό, προβολή ντοκιμαντέρ, βιβλία, εικαστικές τέχνες, διαβουλεύσεις και συζητήσεις, παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά, ελληνική γαστρονομία και κάθε είδους δράση που μπορεί να έχει πολιτιστικό, επιχειρηματικό ή και σημειολογικό ενδιαφέρον, και άλλα πολλά.

Σας περιμένουμε στο ανοιχτό φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού” 30-31/5 και 1/6 και αν δεν είστε κάπου κοντά, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στον τριήμερο ραδιοφωνικό μαραθώνιο που θα γίνει ταυτόχρονα με το φεστιβάλ, με δεκάδες συνδέσεις ανά το κόσμο, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, συζητήσεις και φυσικά πολλή μουσική!

Τα φεστιβάλ είναι μικρές και μεγάλες γιορτές που ο καθένας από εμάς μπορεί να συμμετάσχει και να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση, από την αυλή του σπιτιού του, την γειτονιά του, το μαγαζί του, τον Σύλλογο, μέχρι και με μια μεγάλη εκδήλωση σε δημόσιο χώρο, αρκεί να επιθυμεί και να μπορεί να προβάλει την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικά προγράμματα των συμμετοχών στο φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού” θα βρείτε στον ιστοχώρο της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “Ελλάδα Παντού” http://www.elladapantou.info καθώς και σε όλα τα γνωστά κοινωνικά δίκτυα.

  • Ακουστική περιγραφή Φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού”

https://soundcloud.com/ellada-pantou/xpusqwel9tcw

Επικοινωνία

Τηλεφωνικό κέντρο +30 211 8003248

Fax +30 211 8007028

Ηλεκτρονική αλληλογραφία info@elladapantou.info

Skype: elladapantou

Ιστοχώρος http://www.elladapantou.info

Previous ΙΚΑ: Προθεσμία 7 ημερών για ρύθμιση εργοδοτικών οφειλών
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας