Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
epimkorinthias F156286184

Εξειδικευμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την Ενεργειακή Απόδοση στην Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα του κλάδου Τροφίμων και Ποτών

Το Επιμελητήριο Άρτας σας ενημερώνει ότι το  Επιμελητήριο Κορινθίας και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), συνδιοργανώνουν εξειδικευμένο εκπαιδευτικό webinar, με θέμα την Ενεργειακή Απόδοση στην Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα του κλάδου Τροφίμων και Ποτών.
To δωρεάν webinar, διοργανώνεται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου ICCEE (Improving Cold Chain Energy Efficiency) που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Horizon 2020 της ΕΕ.
Στόχος του webinar είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων και η απόκτηση γνώσεων σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και περιβαλλοντικής διαχείρισης. 


Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την ενεργειακή ανάπτυξη ή σε στελέχη βιομηχανιών, που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και την ικανότητά τους στη διαχείριση ενέργειας. Πιο συγκεκριμένα αφορά:
Βιομηχανίες Τροφίμων και Ποτών: Υπεύθυνοι διαχείρισης ενέργειας, βιομηχανικοί μηχανικοί, ελεγκτές και διαχειριστές ενέργειας, συντηρητές
Αλυσίδες εφοδιασμού τροφίμων και ποτών: Υπεύθυνοι διαχείρισης ενέργειας, ελεγκτές ενέργειας και διαχειριστές, συντηρητές, βιομηχανικοί μηχανικοί
Επαγγελματίες της εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων
– Μηχανικούς, ελεγκτές και άλλους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για αυτόν τον τομέα
– Πανεπιστημιακά & Ερευνητικά Ιδρύματα
– Επαγγελματικές ενώσεις

Το webinar, διάρκειας 5 ωρών, θα επαναληφθεί σε 3 διαφορετικές ημερομηνίες. Για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε πάνω στην επιθυμητή ημερομηνία:


Για τη συμμετοχή στο webinar δεν υπάρχει κόστος αλλά απαιτείται προεγγραφή.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής

Previous Έναρξη Προανάρτησης των στοιχείων του Κτηματολογίου σε Άρτα, Πρέβεζα και Λευκάδα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας