Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
evea F1543907087

ΕΒΕΑ: Επιχειρηματική αποστολή στις Βρυξέλλες 18-19 Απριλίου 2016

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στις Βρυξέλλες, κατά το χρονικό διάστημα 18-19 Απριλίου 2016, σε συνεργασία με το αντίστοιχο Επιμελητήριο των Βρυξελλών  “Brussels Enterprises Commerce and Industry” (BECI) και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στις Βρυξέλλες.

Οι Έλληνες επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα προκαθορισμένων συναντήσεων, προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα πιθανής συνεργασίας με τους Βέλγους ομολόγους τους.

Οι κλάδοι που προτείνονται είναι:

α. Τρόφιμα και Ποτά:  γαλακτοκομικά προϊόντα, οίνος, ελαιόλαδο και ελιές και βιολογικά προϊόντα.

β. Δομικά Υλικά, Ορυκτά Πετρώματα: νέα κατασκευαστικά υλικά, προϊόντα αλουμινίου και χαλκός  

γ.  Φαρμακευτικά Προϊόντα και Καλλυντικά (φυτικά καλλυντικά)     
  

δ. Ένδυμα: κυρίως γυναικείο και πλεκτό

Επισημαίνεται ότι το ΕΒΕΑ και το BECI καλύπτουν τις ακόλουθες δαπάνες: προετοιμασία για το κλείσιμο των επιχειρηματικών συναντήσεων, διάθεση των απαραίτητων αιθουσών για την πραγματοποίηση των συναντήσεων, παροχή coffee break – light catering.

Η δαπάνη του ταξιδιού και της διαμονής θα επιβαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και ανέρχεται περίπου στο ποσό των 500 ευρώ.

Παρακαλείσθε, αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, να αποστείλετε έως τη Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου  2016 το συνημμένο δελτίο στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ, στo email: tretzeka@acci.gr ή στο fax:  210 3382378.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 210 3382342-466.
 

Previous Την Τρίτη οι πληρωμές δομών του ΕΣΠΑ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας