Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
evea F1543907087

ΕΒΕΑ: Ενημερωτική εκδήλωση (business seminar) με θέμα “Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στις Αναδυόμενες Αγορές της Ασίας”

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Δίκτυα της Ασίας και συγκεκριμένα των Φιλιππίνων, της Ινδονησίας και του Βιετνάμ,  θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα,  11 Απριλίου  και  ώρα 9.30 πμ στο ΕΒΕΑ (8ος όροφος, Ακαδημίας 7) Ενημερωτική Εκδήλωση (business seminar), με θέμα: «Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στις Αναδυόμενες Αγορές της Ασίας».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να βοηθήσει τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ενημερωθούν για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στις αγορές των Φιλιππίνες, της  Ινδονησίας και του Βιετνάμ, καθώς και για τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Δίκτυα της Ασίας προκειμένου να διεισδύσουν στις εν λόγω αγορές.

Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Δικτύων από τις συγκεκριμένες χώρες.

Παρακαλείσθε, εφόσον ενδιαφέρεστε, όπως αποστείλετε συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, Αθήνα, τηλ: 210 3382342, 210 3382466, email: tretzeka@acci.gr,  fax 210 3382378.

Previous Στον νόμο Κατσέλη εντάσσονται και οι οφειλές προς το Δημόσιο
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας