Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Έρευνα για την αναγνωρισιμότητα του ΕΣΠΑ και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ήπειρος 2014-2020

Στo πλαίσιο της 1ης Αξιολόγησης Εφαρμογής του ΕΠ Ήπειρος 2014-2020, η εταιρεία ADVICE ως ανάδοχος του έργου και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, διεξάγει έρευνα για την αναγνωρισιμότητα  του ΕΣΠΑ και του  Επιχειρησιακού Προγράμματος Ήπειρος  2014-2020.

Για την κάλυψη όσο το δυνατόν μεγαλύτερου πληθυσμού της Περιφέρειας θα θέλαμε να συμβάλλετε στη διανομή του ερωτηματολογίου διανέμοντας το ευρέως.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι ανώνυμη και ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 5 λεπτά. Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε το ερωτηματολόγιο το οποίο μπορείτε να προωθήσετε σε ηλεκτρονική μορφή:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfi9XZWq0U-_PdivbNy8w9BfcAge4qu7xgwAdCXdAUDpqjKfg/viewform?usp=sf_link

Συνημμένο στο παρόν είναι και η επιστολή της Περιφέρειας Ηπείρου που εξουσιοδοτεί την εταιρεία να διεξάγει την παραπάνω έρευνα.

 

Σχετικά Αρχεία:

Previous Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού «ΘΗΣΕΑΣ»: Διαγωνισμός για το Υποπρόγραμμα «Εν Συνεχεία Υποστήριξη ΚαταδυτικώνΣυσκευών Υποβρυχίου Καταστροφέα (Παροχής Οξυγόνου Κλειστού Κυκλώματος Τύπου ΟΧΥ-NG»
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας