Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Επιμελητήριο Άρτας έχει αναθέσει στην ICAP «Έκθεση αξιολόγησης και ιεράρχησης των κλάδων οικονομικής δραστηριότητας και της συνεισφοράς τους στην οικονομία της περιφερειακής ενότητας Άρτας  της Περιφέρειας Ηπείρου». Η έκθεση θα καταγράψει α) την εξέλιξη βασικών μεγεθών (έσοδα, κερδοφορία, επενδύσεις, εξαγωγές) του επιχειρηματικού τομέα της περιφερειακής ενότητας Άρτας και  β) την συμμετοχή των επιχειρήσεων στα μέτρα στήριξης και ενίσχυσης που ελήφθησαν από την πολιτεία και την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας τους από τις επιχειρήσεις και γ) τις ανάγκες και προτάσεις του επιχειρηματικού κόσμου για την επάνοδο της οικονομίας στην κανονικότητα με την προοπτική της σταθερής και βιώσιμης ανάπτυξης.

Η έκθεση θα χρησιμοποιηθεί για την τεκμηρίωση των προτάσεων του Επιμελητηρίου και για την διαμόρφωση, υποστήριξη και προώθηση δράσεων κρατικών ενισχύσεων και χρηματοδοτικών εργαλείων τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Στα πλαίσια της μελέτης είναι καθοριστική η συμβολή σας στην παροχή στοιχείων της επιχείρησης σας προς την ICAP, που θα χρησιμοποιηθούν για την σύνταξη της έκθεσης. Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν αντιμετωπίζονται ως εμπιστευτικά, θα συγκεντρωθούν από την ICAP και ουδείς άλλος θα έχει πρόσβαση σε αυτά. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες της έκθεσης και για εκτιμήσεις – προβλέψεις συγκεντρωτικών οικονομικών μεγεθών ανά κλάδο οικονομικής δραστηριότητας ενώ δεν θα δημοσιευτεί κανένα στοιχείο που αφορά συγκεκριμένη επιχείρηση. Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για την απάντηση του ερωτηματολογίου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.research.net/r/survey_arta

Previous ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ: Περίληψη προμήθειας υλικού συντήρησης αγροτικών δρόμων Δήμου Αρταίων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας