Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Επιστολή Χρ. Παπάζογλου στην ΕΤΕ για τη συνέχιση λειτουργίας του 2ου υποκαταστήματος στην Άρτα

Επιστολή προς τον Δ/ντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Αλέξανδρο Τουρκολιά με αίτημα τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Probank στην Άρτα, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου.

Στην επιστολή επισημαίνονται οι ιδιαιτερότητες της περιοχής σε συνάρτηση με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Εθνικής Τράπεζας.

Η επιστολή έχει ως εξής:

"Πληροφορηθήκαμε την απόφαση της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας να προχωρήσει στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Probank στην Άρτα.

Αντιλαμβανόμαστε τόσο την ανάγκη οικονομίας κλίμακος, όσο και το σχέδιο αναδιάρθρωσης του Ομίλου της Εθνικής, που, φυσικά, δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο την περιοχή μας, αλλά ζητάμε μαζί με τα χρηματοοικονομικά κριτήρια να ληφθεί υπόψη η ιδιαιτερότητα (οικονομική, παραγωγική, επιχειρηματική) που κατά την άποψή μας επιβάλλουν τη συνέχιση της λειτουργίας του εν λόγω υποκαταστήματος.
Ζητάμε, επίσης, να λάβετε υπ’ όψη σας και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη του ομίλου της Εθνικής απέναντι στην τοπική μας κοινωνία, η οποία στηρίζει αποτελεσματικά τη βιώσιμη επιχειρηματική δραστηριότητα και επιτυχία της Τράπεζας.

Το κατάστημα στην πλατεία Κιλκίς είναι αδύνατον να εξυπηρετήσει τους πολίτες και να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας.

Ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση και αναμένουμε θετικό αποτέλεσμα".

Previous Προγράμματα διασφάλισης της υγείας των ζώων από το ΥΠΑΑΤ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας