Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
asfaleies 1 F 801593803

Επιμελητήριο Άρτας:Έως 30 Ιουνίου όλα τα δικαιολογητικά για την ανανέωση της άδειας των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Το Επιμελητήριο Άρτας σας ενημερώνει ότι με βάση την τροπολογία που κατατέθηκε στο τέλος Μαρτίου η καταληκτική ημερομηνία υποβολής από τους επαγγελματίες των αναγκαίων δικαιολογητικών για την ανανέωση των αδειών τους είναι η 30η Ιουνίου του 2020.

Η ίδια τροπολογία έδινε και τη δυνατότητα σε όποιον δεν είχε καλύψει τις αναγκαίες ώρες επαναπιστοποίησης όπως καθορίζονται στον νόμο 4583 να τις συμπληρώσει οπότε και να μπορέσει να υποβάλλει έως 30 Ιουνίου τις βεβαιώσεις ότι έχει καλύψει τις απαιτήσεις του νόμου σε ώρες, που αφορούν στην επαναπιστοποίηση.

Το χρονικό περιθώριο που δόθηκε, είναι ευνόητο ότι καλύπτει κάθε ανάγκη και άρα όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές πρέπει να έχουν υποβάλει τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά όπως και το εν ισχύ συμβόλαιο αστικής τους ευθύνης στο επιμελητήριο.

Παρακαλούμε όπως έως 30/06/2020 να προσκομίσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Το Επιμελητήριο  ακολούθως θα προχωρήσει στον έλεγχο της πληρότητας των δικαιολογητικών όλων των μελών του εφαρμόζοντας τις σχετικές διατάξεις του νόμου.

Previous Πολεμική Αεροπορία:Διαγωνισμός για την “Προμήθεια Νωπών Οπωροκηπευτικών και Νωπής Αποφλοιωμένης Πατάτας προς κάλυψη των Απαιτήσεων των Μονάδων ΠΑ.”
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας