Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
107535769 281924503037010 664223478825700604 n F654496662

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητας Άρτας σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο Άρτας, με θέμα «Εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων στα Τουριστικά Καταλύματα» στα πλαίσια δράσεων ενημέρωσης «Πρόληψης Εξάπλωσης του Ιού SARSCOV-2 στον Τουριστικό Τομέα», στις 09/07/2020 και ώρα 19.30 στο Επιμελητήριο Άρτας. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κος Ιωάννης Γκολομάζος, ο οποίος και τόνισε τη συνεχιζόμενη στήριξη του Επιμελητηρίου στα μέλη του μέσω εκδηλώσεων με σκοπό την ενημέρωση τους στα κρίσιμα ζητήματα της επιχειρηματικότητας και της τοπικής οικονομίας. Το Επιμελητήριο παραμένει αρωγός της προσπάθειας στήριξης των επαγγελματιών του τόπου, αφουγκράζεται τα προβλήματα τους και παραμένει συνεχώς στο πλευρό τους με κάθε μέσο που μπορεί να διαθέσει.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυμάτων του Νομού μας που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, την κα Χρυσούλα Βόιδαρου Ιατρός Δημόσιας και Κοινωνικής Υγείας ΕΣΥ, Δ/ντρια Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Άρτας, ως κεντρική ομιλήτρια καθώς και τον κ. Χαρμπή Ευάγγελο, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας, ο οποίος συμμετείχε και μίλησε σχετικά με το θέμα.

Η κα Βόιδαρου, κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης πήρε το λόγο αμέσως μετά το χαιρετισμό του Προέδρου και ανέλυσε τα πρωτόκολλα που θα πρέπει να τηρούν οι επιχειρήσεις στην αντιμετώπιση περιορισμού μετάδοσης του ιού καθώς και στα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις σε ενδεχόμενο κρούσμα που θα προκύψει σε κάποια από αυτές. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε ένας ιδιαίτερα εποικοδομητικός διάλογος με τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες, όπου και απαντήθηκαν πληθώρα ερωτήσεων σχετικών με το θέμα.

Σχετικά Αρχεία:

Previous ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ:Διαγωνισμός για την προμήθεια αρδευτικού υλικού, ελαστικών ποτίσματος, φρεατίων Δήμου Αρταίων, ΔΕ Βλαχερνών, ΔΕ Ξηροβουνίου, ΔΕ Φιλοθέης, ΔΕ Αμβρακικού
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας