Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
218277781 329597932038555 3889840347787532784 n F468134859

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΠΡΕΣΒΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Άρτα, ο Μαρουάν Τουμπάσι, πρέσβης του κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδασυναντήθηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου ΄Αρτας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Γκολομάζο.

Ο Κος Γκολομάζος ευχαρίστησε τον Πρέσβη για την επίσκεψή του στην πόλη μας και στο Επιμελητήριο και χαιρέτισε την εν λόγω συνάντηση η οποία δύναται να αποτελέσει αφορμή για περαιτέρω συνεργασίες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Άρτα, είναι μία αγροτική και κτηνοτροφική κατά κύριο λόγο περιοχή με μεγάλο εύρος προϊόντων του πρωτογενούς τομέα και επιδιώκει να αναβαθμίσει αλλά και να επεκτείνει τις εμπορικές- εξαγωγικές της δραστηριότητες.

Ο Πρέσβης της Παλαιστίνης, κ. Μαρουάν Τουμπάσι, ευχαρίστησε από την πλευρά του το Επιμελητήριο Άρτας για την πρόσκληση και πρόσθεσε το ενδιαφέρον του για τα προϊόντα της Άρτας και συγκεκριμένα για τα ακτινίδια. Στα πλαίσια αυτής της διερευνητικής συνάντησης ως προς τη μελλοντική μας συνεργασία, πρότεινε   να γίνει μεταξύ του Νομού Άρτας και της Πρεσβείας της Παλαιστίνης, ανταλλαγή λίστας προϊόντων με σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση των εμπορικών μας συναλλαγών.

Τέλος, ο Πρόεδρος εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς το λαό της Παλαιστίνης και του ευχήθηκε ειρήνη και ευημερία.

Σχετικά Αρχεία:

Previous ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΑΕΔ:Μέχρι αύριο οι αιτήσεις για εγγραφές και επανεγγραφές στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας