Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ebea F30515

Επικαιρότητα ΕΒΕΑ 28/06/2013

Κ. ΜΙΧΑΛΟΣ: ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο πρόεδρος της ΚΕΕ & του ΕΒΕΑ, σε χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σε μια εποχή όπου καλούμαστε να αναθεωρήσουμε τις αντιλήψεις μας σε θέματα επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης, πρέπει να δώσουμε ένα νέο περιεχόμενο και στην έννοια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ώστε να συμβάλει στην πορεία διαμόρφωσης μιας νέας επιχειρηματικής κουλτούρας. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δεν στηρίζει απλώς ευκαιριακά, αλλά επενδύει μακροπρόθεσμα στην κοινωνική συνοχή, στην ευημερία, στη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος. Για να μπορέσουν όμως οι επιχειρήσεις να παράγουν κοινωνικό μέρισμα, για να στηρίξουν την απασχόληση και τον κοινωνικό ιστό, προϋπόθεση είναι να παραμείνουν στη ζωή. Και αποτελεί κυρίως ευθύνη της Πολιτείας να διασφαλίσει ένα σταθερό περιβάλλον και να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για την ενεργοποίηση του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας».

ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΣΤΟ Γ.Ε.ΜΗ.

Το ΕΒΕΑ γνωστοποιεί στις επιχειρήσεις – μέλη του ότι η παράταση που έχει δοθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης για τη δημοσίευση των οικονομικών καταστάσεων στο Γ.Ε.ΜΗ., λήγει την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013. Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις – μέλη του ΕΒΕΑ όπως προσέλθουν εγκαίρως στο Επιμελητήριο (Ακαδημίας 7), προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός, ταλαιπωρία και άλλα προβλήματα τις τελευταίες μέρες της προθεσμίας, δεδομένου ότι δε θα δοθεί καμία νέα παράταση.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΒΕΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ»

Το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και τη συνεργασία της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα, διοργανώνει εκδήλωση για την εξωδικαστική επίλυση αστικών και εμπορικών διαφορών με τίτλο «Η Διαμεσολάβηση στην Υπηρεσία των Καταναλωτών» την Τρίτη 2 Ιουλίου 2013 και ώρα 10.00 π.μ. στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7). Για πληροφορίες: κα. Βασιλική Βασιλοπούλου, 210-7236217.

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΓΕΜΗ

H Κεντρική Υπηρεσία ΓΕΜΗ της ΚΕΕ ανακοινώνει ότι, θέτει στη διάθεση των εταιρειών μια νέα Υπηρεσία για «Ηλεκτρονικής Υποβολής Δικαιολογητικών», τα οποία κατά περίπτωση απαιτούνται για την καταχώριση μεταβολών και στοιχείων των εταιρειών στο ΓΕΜΗ. Τεχνικές Πληροφορίες διαθέσιμες στο τηλ. 210-3392440 της Κεντρικής Υπηρεσίας ΓΕΜΗ. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία διαθέσιμη στα οικεία Επιμελητήρια. Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: http://www.businessportal.gr/. Άμεσα διαθέσιμες είναι οι αιτήσεις  για υποβολή δικαιολογητικών α) οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμών κλπ) και β) αλλαγής διευθύνσεως γραφείων.

Previous 6η BALKAN ENTERTAINMENT & GAMING EXPO Σόφια 22-23 Οκτωβρίου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας