Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
images F17166

Επικαιρότητα ΕΒΕΑ 20/6/2013

Κ. ΜΙΧΑΛΟΣ: ΝΕΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ

«Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα παιδιά με προσόντα, με ταλέντο και με φιλοδοξίες, οδηγούνται αναγκαστικά στη μετανάστευση» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ στην τελετή αποφοίτησης του Oικονομικού Κολλεγίου BCA. «Αν οι επιχειρήσεις αξιοποιήσουν τις ιδέες, τις γνώσεις και το δυναμισμό των νέων ανθρώπων, για να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφειά τους κι αν η νέα γενιά αποφασίσει να δώσει μια ευκαιρία στη χώρα. Αν τολμήσει να αναλάβει πρωτοβουλίες και να γίνει φορέας της νέας αναπτυξιακής φιλοσοφίας που χρειάζεται ο τόπος, αυτή η δυσοίωνη πραγματικότητα μπορεί να αλλάξει μια ώρα αρχύτερα» πρόσθεσε.

 

ΤΑΙΠΕΔ: ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΑΧΕΙΩΝ

Το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) πιέζει να κλείσουν οι εκκρεμότητες για την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ, με πρωτίστης σημασίας θέμα την πώληση των κρατικών λαχείων, ενώ η EMMA DELTA, που έχει κερδίσει το διαγωνισμό για την εξαγορά του Οργανισμού, απειλεί με αποχώρηση. Χθες το ΔΣ του ΟΠΑΠ ανακήρυξε την ΙΝΤΡΑΛΟΤ τον οριστικό τεχνολογικό πάροχο.

 

ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ 8,1 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ

       Η Ευρωζώνη εξετάζει το ενδεχόμενο να διαθέσει στην Ελλάδα τις δύο τελευταίες δόσεις του 2013 (για το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο) από τώρα. Με τον τρόπο αυτό θα αναμένεται να καλυφθεί μεγάλο μέρος του χρηματοδοτικού κενού που υπάρχει και θα δώσει τη δυνατότητα στο ΔΝΤ να συνεχίσει τη στήριξή του στο ελληνικό πρόγραμμα, αφού η χρηματοδότηση της χώρας θα είναι εξασφαλισμένη για τους επόμενους 12 μήνες. Κάτι που στην Ευρωζώνη εκτιμούν ότι θα περιορίσει και τις πιέσεις του Ταμείου για νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους άμεσα.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ 78ΗΣ ΔΕΘ ΣΤΟ ΕΒΕΑ

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, κ. Μηταράκης, ο Πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ, κ. Μίχαλος, ο Πρόεδρος κ. Σουμπάσης και το Δ.Σ. της ΔΕΘ-HELEXPO A.E. σας προσκαλούν στην παρουσίαση της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (7-15.9.2013), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “ΕΡΜΗΣ” του ΕΒΕΑ. Πληροφορίες στα γραφεία της ΔΕΘ (2310-291612) και στη Δ/νση Δημοσίων Σχέσεων του ΕΒΕΑ (τηλ. 210-3625342).

 

 ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΓΕΜΗ

H Κεντρική Υπηρεσία ΓΕΜΗ της ΚΕΕ ανακοινώνει ότι, θέτει στη διάθεση των εταιρειών μια νέα Υπηρεσία για «Ηλεκτρονικής Υποβολής Δικαιολογητικών», τα οποία κατά περίπτωση απαιτούνται για την καταχώριση μεταβολών και στοιχείων των εταιρειών στο ΓΕΜΗ. Τεχνικές Πληροφορίες διαθέσιμες στο τηλ. 210-3392440 της Κεντρικής Υπηρεσίας ΓΕΜΗ. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία διαθέσιμη στα οικεία Επιμελητήρια. Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: http://www.businessportal.gr/. Άμεσα διαθέσιμες είναι οι αιτήσεις  για υποβολή δικαιολογητικών α) οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμών κλπ) και β) αλλαγής διευθύνσεως γραφείων.

Previous Ανοικτός μειοδοτικός διαγωνισμός ΛΑΓΗΕ Νο 1/2013 που αφορά την προμήθεια εξοπλισμού και λογισμικού
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας