Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
images F16919

Επικαιρότητα ΕΒΕΑ 15/7/2013

ΣΤΗ EUROBANK ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από τη Eurobank, μετά από σχετική απόφαση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ). Πλέον, το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, ανακεφαλαιοποιημένο και αναδιαρθρωμένο, βασίζεται στις 4 μεγάλες συστημικές τράπεζες (Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Eurobank). Στη διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του νέου ΤΤ, έλαβαν μέρος και οι τέσσερις συστημικές τράπεζες, με την Goldman Sachs να ενεργεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος για την εν λόγω συναλλαγή. Μια ημέρα νωρίτερα το ΤΧΣ είχε ανακοινώσει ότι η νέα Proton Bank περνά στα χέρια της Eurobank.

 

ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΘΕΡΙΝΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

  Από σήμερα αρχίζει η περίοδος των θερινών εκπτώσεων, η οποία θα διαρκέσει έως το Σάββατο 31 Αυγούστου. Οι επιχειρήσεις του λιανεμπορίου ελπίζουν ότι η αγορά θα καταφέρει να κινηθεί ικανοποιητικά, με τη βοήθεια και της υψηλής τουριστικής κίνησης, ενώ οι μειώσεις στις τιμές θα διαμορφωθούν και πάλι σε υψηλά ποσοστά. Η πτώση του τζίρου από την αρχή του έτους κινείται στο 15% κατά μέσο όρο, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

 ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΓΕΜΗ H Κεντρική Υπηρεσία ΓΕΜΗ της ΚΕΕ ανακοινώνει ότι, θέτει στη διάθεση των εταιρειών μια νέα Υπηρεσία για «Ηλεκτρονικής Υποβολής Δικαιολογητικών», τα οποία κατά περίπτωση απαιτούνται για την καταχώριση μεταβολών και στοιχείων των εταιρειών στο ΓΕΜΗ. Τεχνικές Πληροφορίες διαθέσιμες στο τηλ. 210-3392440 της Κεντρικής Υπηρεσίας ΓΕΜΗ. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία διαθέσιμη στα οικεία Επιμελητήρια. Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: http://www.businessportal.gr/. Άμεσα διαθέσιμες είναι οι αιτήσεις  για υποβολή δικαιολογητικών α) οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμών κλπ) και β) αλλαγής διευθύνσεως γραφείων.

Previous Πρεμιέρα για τις θερινές εκπτώσεις
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας