Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ Πρόγραμμα Κατάρτισης για τη στήριξη της ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου ΟΠΕ Α.Ε. και το Επιμελητήριο Άρτας στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενίσχυση ανθρώπινου δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα εξωστρέφειας», που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων – ΕΕΔΕ, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων – ΠΣΕ, τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος – ΣΕΒΕ, και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης – ΣΕΚ, ανακοινώνει την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος κατάρτισης διάρκειας 40 ωρών, για αυτοαπασχολούμενους και εργαζομένους σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, το οποίο θα διεξαχθεί το 2ο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2014, στην Άρτα.

Το πρόγραμμα κατάρτισης έχει ως αντικείμενο το Διεθνές Εμπόριο και τις Εξαγωγές στην πράξη, την υλοποίηση του οποίου, θα αναλάβουν καταξιωμένοι και έμπειροι εκπαιδευτές από το χώρο του διεθνούς εμπορίου, του marketing, της προώθησης των εξαγωγών, της συσκευασίας και της διοργάνωσης διεθνών εκθέσεων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα κατάρτισης  θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του, θα διαρκέσει 2 εβδομάδες  και θα περιλαμβάνει 20 ώρες εβδομαδιαίως. Οι  συμμετέχοντες θα λάβουν ως αμοιβή για τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το ποσό των πέντε (5) € μικτά την ώρα.

Επισημαίνεται ότι στο σεμινάριο θα συμμετάσχει περιορισμένος αριθμός ατόμων έως 25, και μετά την αξιολόγηση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κατάρτισης και πληρούν τα παρακάτω κριτήρια, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής (διατίθεται από το Επιμελητήριο Άρτας) μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Άρτας  (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου, 471 00 Άρτα).

Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να καταθέσει, ή να αποστείλει ταχυδρομικώς, ή με e-mail στην ηλεκτρονική δ/νση: epimarta@otenet.gr μία μόνο αίτηση συμμετοχής, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.  Πληροφορίες: 26810 28728


Απαραίτητα Δικαιολογητικά Ένταξης στο Πρόγραμμα:

1. Αίτηση συμμετοχής

2. Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

3. Βεβαίωση εργοδότη ή βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος

4. Πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα

5. Πρόσφατη φωτογραφία

6. Υπεύθυνη Δήλωση ότι η επιχείρηση δεν απασχολεί προσωπικό άνω των 250 ατόμων

Previous ΟΑΕΕ: Ενημέρωση για τις Φορολογικές Βεβαιώσεις έτους 2013
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας