Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
KINA F788229043

Επιχειρηματική συνάντηση για τις εξαγωγές στην Κίνα – Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 Επιμελητήριο Άρτας

 

Επιχειρηματική συνάντηση με θέμα: «Ασφαλείς Εξαγωγές προϊόντων στην αγορά της Κίνας- Παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου World Commerce Valley Yanjiao International Trade City” συνδιοργανώνουν οι εταιρείες BFG ΑΕ και TAF Consulting, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Άρτας την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 και ώρα 19:00 στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου , 2ος όροφος)

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, με έμφαση στις παραγωγικές, που θέλουν να επεκτείνουν τις πωλήσεις τους, αξιοποιώντας τις παρεχόμενες δυνατότητες εξαγωγών σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού και εν προκειμένου της Κίνας.

Τα στελέχη της BFG ΑΕ και TAF Consulting,θα ενημερώσουν για τις δυνατότητες εξαγωγής των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Κίνα, τους όρους και τα κόστη συμμετοχής στο Μόνιμο Εκθεσιακό Κέντρο της Κίνας,  τις διαδικασίες  και τις προοπτικές εισαγωγής ελληνικών επιχειρήσεων στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου World Commerce Valley Yanjiao International Trade City”, τη σήμανση – labelling – Branding προϊόντων, καθώς και τις διαδικασίες εκτελωνισμού, τους δασμούς και τα συνοδευτικά έγγραφα που απαιτούνται.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Επισυνάπτεται η  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Previous ΤΕΙ Ηπείρου:Διαγωνισμός για την προμήθεια επιστημονικών οργάνων μέτρησης – ως προς τις ομάδες Α, Δ & ΣΤ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας