Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
seve logo F11278

Επιχειρηματική Αποστολή του ΣΕΒΕ στο Τελ Αβίβ στις 16 Δεκεμβρίου 2013

Επιχειρηματικές συναντήσεις για ανάπτυξη συνεργασιών διοργανώνουν στην έδρα του Federation of Israeli Chamber of Commerce στο Τελ Αβίβ, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Γραφείο της Αναπληρώτριας Γενικής Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών κας Μ. Καρακόλη, το Ελληνο-Ισραηλινό Επιμελητήριο, το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος, το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Ισραήλ και το Federation of Israeli Chamber of Commerce.
Ο ΣΕΒΕ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών του, σχεδίασε και παρουσιάζει στους εξαγωγείς τη νέα του υπηρεσία – “SEVE BUSINESS TRIPS” – ανταποκρινόμενος στην ανάγκη των εξαγωγικών επιχειρήσεων για ποιοτικές και στοχευμένες επαφές με δυνητικούς αγοραστές στο εξωτερικό.
Το Ισραήλ είναι μια τεχνολογικά προηγμένη οικονομία, υψηλού κατά κεφαλήν εισοδήματος. Οι προβλέψεις του ΟΟΣΑ δίνουν ανάπτυξη στην οικονομία της χώρα της τάξης του 3,4%, πολύ υψηλότερα από τον μέσο όρο των χωρών του ΟΟΣΑ (2,3%), που έχει αντίκτυπο στην καταναλωτική ζήτηση (ιδιωτική και δημόσια – αύξηση κατά 2,9%) και τις επενδύσεις (αύξηση κατά 4,8%). Οι εισαγωγές της χώρας αντίστοιχα θα αυξηθούν κατά 3,5% το επόμενο έτος.
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω μετά από σχετική διερεύνηση της αγοράς του Ισραήλ, καθώς και παράγοντες όπως:

√ Καλό momentum στην σχέση των 2 χωρών μετά και το ταξίδι του πρωθυπουργού
√ Πολιτική βούληση Ισραήλ ανάπτυξης εμπορικών σχέσεων με την Ελλάδα
√ Το 20% του πληθυσμού- αγοραστικού κοινού είναι Άραβες
√ Το 2015 αποτελεί περίοδο αγρανάπαυσης των αμπέλων στο Ισραήλ

ο ΣΕΒΕ θεωρεί ότι υπάρχει σημαντική – ανεκμετάλλευτη μέχρι σήμερα – δυναμική ανάπτυξης των ελληνικών εξαγωγών στην αγορά, κυρίως στους κλάδους:

√ Δομικά υλικά
√ Τρόφιμα & Ποτά
√ Οίνος & Οινοτουρισμός

√ Πληροφορική: υπάρχει συνεργασία με τον κλαδικό σύνδεσμο της πληροφορικής (ΣΕΠΒΕ) για την διοργάνωση της αποστολής σε αυτόν τον κλάδο.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις στον ΣΕΒΕ το αργότερο έως τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013. Το κόστος συμμετοχής για τα Μέλη του ΣΕΒΕ ανέρχεται στο ποσό των 450€ συμπ. ΦΠΑ και για τα μη Μέλη στα 530€ συμπ. ΦΠΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες ΣΕΒΕ: κα Ευτ. Χριστάκη, κα Ν. Γιαλόγλου τηλ. 2310-535.333, email:
ex@seve.gr                                             

Previous 3ο Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας