Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Επιχειρηματική αποστολή του προγράμματος EU Gateway για προϊόντα και τεχνολογίες περιβάλλοντος και ενέργειας

 Στο πλαίσιο του προγράμματος EU Gateway to Korea έχει προγραμματισθεί η διοργάνωση, από 9 έως 13 Ιουνίου 2014, επιχειρηματικής αποστολής στη Σεούλ για τον κλάδο «Περιβάλλον, Ενέργεια και Σχετικές Τεχνολογίες»

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 24 Ιανουαρίου 2014.

Το κοινοτικό πρόγραμμα Gateway αποσκοπεί στην υποστήριξη επιλεγμένων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων για να προωθήσουν τα προϊόντα και τις τεχνολογίες τους στις αγορές της Κορέας και της Ιαπωνίας.

Στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τα μέλη των επιχειρηματικών αποστολών συμπεριλαμβάνονται πληροφοριακή υποστήριξη, σεμινάριο για την αγορά, ενημερωτική επίσκεψη ανάλογα με το αντικείμενο, κλείσιμο συναντήσεων με επιλεγμένες κορεατικές επιχειρήσεις, εκθεσιακή εκδήλωση δύο ημερών και υποστήριξη για το Follow-Up.

Για κάθε μέλος της αποστολής καλύπτονται τα έξοδα διαμονής μέχρι 1000 ευρώ και παρέχεται η δυνατότητα επιπλέον εξειδικευμένων υπηρεσιών, το κόστος των οποίων επιδοτείται κατά 80%, μέχρι του συνολικού ποσού των 1600 ευρώ.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέσω του διαδικτύου και μετά από αξιολόγηση επιλέγονται οι καταλληλότερες επιχειρήσεις, με βάση το προϊόν και τις δυνατότητές τους, χωρίς ποσόστωση ανά χώρα προέλευσης. Η κάθε αποστολή περιλαμβάνει περίπου 30 επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.eu-gateway.eu/environment-and-energy .

Previous Εκπαιδευτικό σεμινάριο “Πώς να δημιουργήσετε την δική σας ανταγωνιστική μάρκα αγροτικού προϊόντος – Τα στάδια από την ιδέα στο τελικό προϊόν”
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας