Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Επιχειρηματική αποστολή στις ΗΠΑ

Επιχειρηματική αποστολή στις ΗΠΑ, στη Νέα Υόρκη και στο Σαν Φρανσίσκο, με αφορμή την έκθεση τροφίμων & ποτών Winter Fancy Food Show 2014 στο Σαν Φρανσίσκο, διοργανώνουν στις 16-22 Ιανουαρίου 2014, οι εταιρείες Consulting Services, Win-Win και Hellenic Business Travel Services υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης και την υποστήριξη του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος. Στόχος είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων σε μια περίοδο που η εσωτερική αγορά δεν αρκεί για να στηρίξει την επαγγελματική πρωτοβουλία και το όραμα επέκτασης και ανάπτυξης τους.

Η αποστολή είναι ένας ιδανικός τρόπος για τους επιχειρηματίες να:
 
• Έρθουν σε επαφή με σημαντικούς παράγοντες του κλάδου.
• Κάνουν ένα άνοιγμα σε νέες αγορές με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων και της αναγνώρισης των επιχειρήσεων μας.
• Γίνει τοπική και άμεση έρευνα αγοράς και ανταγωνισμού με νέες ιδέες και νέες τεχνολογίες
• Αφουγκραστούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς των ΗΠΑ, καθώς το ενδιαφέρον της αμερικανικής αγοράς για τα ελληνικά προϊόντα και τη μεσογειακή διατροφή είναι μεγάλο.
• Επισκεφθούν το Winter Fancy Food Show στο Σαν Φρανσίσκο, τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση τροφίμων & ποτών στη Β. Αμερική, η οποία προσελκύει επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο. Άλλωστε η περιοχή της Καλιφόρνιας προσφέρει ένα ενδιαφέρον εδεσματολογικό περιβάλλον, που περιλαμβάνει τις νέες τάσεις, εθνικά, βιολογικά, εξειδικευμένα, gourmet και άλλα προϊόντα. Το Σαν Φρανσίσκο είναι η 4η μεγαλύτερη πόλη της Καλιφόρνιας και η 2η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη των ΗΠΑ μετά τη Νέα Υόρκη. Επίσης το Σαν Φρανσίσκο διαθέτει το υψηλότερο ποσοστό κατά κεφαλήν εστιατορίων στις ΗΠΑ.   
• Έχουν στοχευμένες συναντήσεις και επαφές με επιχειρηματικούς, εμπορικούς και οικονομικούς παράγοντες των ΗΠΑ και της ομογένειας στη Νέα Υόρκη και στο Σαν Φρανσίσκο.

Η συμμετοχή όλων στο εγχείρημα αυτό είναι πολύ σημαντική για την οργανωμένη και σοβαρή παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων και των ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ.

Η τιμή συμμετοχής θα οριστικοποιηθεί ανάλογα με τον τελικό αριθμό συμμετοχών. Επισυνάπτεται αναλυτικά το κοστολόγιο, το πρόγραμμα και η δήλωση συμμετοχής της αποστολής.  Τα έξοδα της αποστολής είναι επιλέξιμα για συγχρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΙΙ.

Θα προηγηθεί ενημέρωση των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στην αποστολή μέσα στο μήνα Δεκέμβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με:
 
κ. Γκόλιας Αθανάσιος & κ.Αλκιβιάδης Πάντος
Email:
export1@pitenis.gr  &  alkispandos@gmail.com
Τηλ: 2311282735 & 6983431005
  
Κα. Ράνια Χαλβατζέλη
Email:
halvatzeli@yahoo.gr
Τηλ: 2392 30 10 87 & 6945 414 212

Previous Σύμφωνη γνώμη Ε.Δ.Α. Περιφέρειας Ηπείρου για έργα υποδομών και για πράξεις του προγράμματος «Νέα Γνώση»
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας