Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
enterprise greece F 587460717

Enterprise Greece: Παρουσίαση νέου προγράμματος για την υποστήριξη της εξωστρέφειας του κλάδου της τεχνολογίας

Πρόγραµµα «ThrivingintheStorm» για την ενίσχυση της εξαγωγικής δυναµικής καινοτόµων τεχνολογικών επιχειρήσεων θα συνδιοργανώσει η Enterprise Greece με τον Οργανισμό USMAC (US Market Access Center). Ο Oργανισµός USMAC δραστηριοποιείται από το 1995, παρέχοντας σε εταιρείες τεχνολογίας, γρήγορη και επιτυχηµένη πρόσβαση στην παγκόσµια αγορά µέσω της SiliconValley (www.usmarketaccess.com).

Το Πρόγραµµα αυτό αποτελεί την έναρξη της συνεργασίας της Enterprise Greece µε φορείς στις ΗΠΑ για την υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου τεχνολογίας-καινοτοµίας. Θα υλοποιηθεί διαδικτυακά και υποστηρίζεται οργανωτικά και οικονοµικά από την Enterprise Greece.

Στόχος του Προγράμματος είναι η εκπαίδευση των επιχειρήσεων και η ενίσχυση της εξαγωγικής τους ικανότητας από στελέχη του οικοσυστήματος της SiliconValley. Στον 1ο κύκλο του Προγράμματος, οι συμμετέχουσες εταιρείες θα παρακολουθήσουν ταχύρρυθμο πρόγραμμα 20 ωρών που θα υλοποιηθεί τον Δεκέμβριο 2020.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε υφιστάμενες και νέες τεχνολογικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε έναν από τους παρακάτω τομείς:

Healthcare / Life Sciences

Computer Hardware

Mobile Technologies

Edu-tech

Robotics

Financial Technologies

Process Automation

Collaborations/Communications for the Enterprise

Data Security

Ecommerce

Food/Beverage Nutritional Science

ComputerGaming

Delivery Services/Logistics

 

 

έχουν πλήρως λειτουργικό προϊόν ή υπηρεσία, έχουν πραγματοποιήσει ήδη πωλήσεις στην εσωτερική αγορά και επιθυμούν να προωθήσουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους στις ΗΠΑ, αλλά και ευρύτερα σε διεθνείς αγορές

Η παρουσίαση του προγράμματος θα διεξαχθεί κατά τη διαδικτυακή εκδήλωση (liveevent) που θα διοργανώσει η EnterpriseGreeceτην Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 17.30.

Επισημαίνεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι κύκλοι, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρείες να συµµετάσχουν εντός του 2021, έχοντας έτσι την ευκαιρία να ανοίξουν την πύλη εισόδου της Silicon Valley.

 

EnterpriseGreece

Η Εταιρεία Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εξωτερικών, για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών, με στόχο να προβάλλει τη χώρα ως ελκυστικό επενδυτικό προορισμό και να προωθεί τα ανταγωνιστικά εξαγωγικά προϊόντα και υπηρεσίες της Ελλάδας.

Previous Διαδικτυακά, στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2020 το «9ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ»
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας