Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
PROSKLISI F1580102290

Enterprise Greece: Ελληνο – Σερβικό Επιχειρηματικό Forum Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, στο Ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη/ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

PROSKLISI_F1580102290.png

Ελληνο – Σερβικό Επιχειρηματικό Forum συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, στο Ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκηο Οργανισμός Enterprise Greece, η Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βελιγράδι και το Ελληνο-Σερβικό Επιμελητήριο, το Ελληνο-Σερβικό Εμπορικό, Βιομηχανικό, Τουριστικό και Επαγγελματικό Επιμελητήριο Β. Ελλάδας.

Στόχος της εκδήλωσης η προώθηση των εμπορικών και επενδυτικών σχέσεων μεταξύ ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων.  Στις εργασίες του –που θα αρχίσουν στις 09:30 το πρωί- θα πάρουν μέρος υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη Ελλάδας και Σερβίας, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Το Φόρουμ περιλαμβάνει ομιλίες Ελλήνων και Σέρβων Υπουργών, εκπροσώπων υπουργείων και Επιχειρηματιών, καθώς και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, ανά κλάδο και διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις, στις οποίες δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Οι κλάδοι εστίασης του Φόρουμ είναι ο Αγροδιατροφικός, ο Φαρμακευτικός, οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, Υγεία & Ιατρικός εξοπλισμός, Ενέργεια, Τουρισμός και Ακίνητα.

Πληροφορίες: 2103355726

Επισυνάπτονται το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ο Κατάλογος των σερβικών εταιρειών που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκδήλωση και αίτηση συμμετοχής. 

Επίσης, μπορείτε να δηλώσετε  εδώ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε όλα τα πεδία στη φόρμα συμμετοχής, στα αγγλικά.

Εάν απαντήσετε ΝΑΙ για συμμετοχή στις συναντήσεις «B2B», σας παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη συνημμένη φόρμα «GreeceSerbia_Participant_Form_B2B».

Previous Fashion Expo FW 18/19 «Winter Shines in Summer»
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας