Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
enterprise greece F 587460717

Enterprise Greece: Διοργάνωση Β2Β για τον κλάδο των Δομικών Υλικών

Ο οργανισμός Enterprise Greece,  με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων και την αύξηση των Ελληνικών εξαγωγών, προγραμματίζει, με την υποστήριξη της ΔΕΘ – Helexpo,  τη διεξαγωγή επιχειρηματικών συναντήσεων στη Θεσσαλονίκη, στις 15 και 16 Μαΐου 2017, για τον κλάδο των Δομικών Υλικών.   

Για το σκοπό αυτό, σε συνεργασία με τα κατά τόπους γραφεία ΟΕΥ των Ελληνικών Πρεσβειών, προσκαλεί στην Ελλάδα κατασκευαστικές εταιρείες, μελετητικά γραφεία και αγοραστές από τα  ΗΑΕ, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο, προκειμένου να έλθουν σε επαφή με ενδιαφερόμενες εξαγωγικές επιχειρήσεις.

Όσοι εκ των μελών σας επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εν λόγω επιχειρηματικές συναντήσεις, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν, μαζί με σύντομο προφίλ της επιχείρησής τους στην αγγλική γλώσσα, στο mail promotion@enterprisegreece.gov.gr έως την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017.        

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τις κυρίες Ζωή Λέγγα (210 3355798z.legga@enterprisegreece.gov.gr) και Αννίτα Τρυποσκούφη (210 3355778a.triposkoufi@enterprisegreece.gov.gr).

                                                                                                                                                                ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ                          

Previous Παράταση στην πληρωμή των εισφορών του ΕΦΚΑ ζητεί η ΕΣΕΕ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας