Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
TourdEYROPE F97325407

Enterprise Europe Network: Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων (B2B) με εκπροσώπους Eπιχειρήσεων εισαγωγών και χονδρεμπορίου από το Βέλγιο στον κλάδο Τροφίμων (Βέλγιο), 12-13 Μαρτίου 2018

Το “Enterprise Europe Network”, διοργανώνει Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων (B2B) με εκπροσώπους Eπιχειρήσεων εισαγωγών και χονδρεμπορίου από το Βέλγιο στον κλάδο Τροφίμων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Εμπορικής Έκθεσης «Tavola» στην πόλη Kortrijk του Βελγίου στις 12 και 13 Μαρτίου 2018.

Η εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων διοργανώνεται από τα μέλη της Τομεακής Ομάδας για τις Αγροδιατροφικές επιχειρήσεις (Sector Group FoodandAgroIndustries) του Δικτύου EnterpriseEuropeNetwork, της οποίας είναι μέλος το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Πώς θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση

Το Enterprise Europe Network από το Βέλγιο προσέγγισε και επέλεξε εισαγωγείς – χονδρεμπόρους τροφίμων από τη χώρα τους, οι οποίοι στις 12 και 13 Μαρτίου 2018 στην πόλη Kortrijk του Βελγίου θα πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν Συναντήσεις (Β2Β) με ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του κλάδου που επιθυμούν να εξάγουν τα προϊόντα τους στην παραπάνω χώρα.

Διαδικασία συμμετοχής

Την 30η Ιανουαρίου 2018 ξεκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την 11η Μαρτίου 2018. Η συμμετοχή δηλώνεται είτε μέσω επικοινωνίας με το αρμόδιο γραφείο του Δικτύου Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων, είτε απευθείας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

(https://www.b2match.eu/tourdeurope-tavola2018).

Σε περίπτωση που κάνετε ηλεκτρονική εγγραφή μόνοι σας, σας επισημαίνουμε ότι πρέπει να επιλέξετε κατά την εγγραφή σας «support office», το οποίο θα πρέπει να είναι το Chamber of Ioannina (EpimelitirioIoanninon) για τις επιχειρήσεις από την Ήπειρο – Αιτωλοακαρνανία.

Μετά την εγγραφή:

  • Μερικοί αγοραστές προτιμούν να ρυθμίζουν οι ίδιοι τις συναντήσεις τους και προτιμούν να κάνουν οι ίδιο την επιλογή των παραγωγών. Σε αυτήν την περίπτωση, θα στείλουν αίτημα συνάντησης στους παραγωγούς που τους ενδιαφέρουν. Εσείς μπορείτε να αποδεχθείτε ή να απορρίψετε το αίτημα συνάντησης.
  • Άλλοι αγοραστές μπορούν και να λάβουν αιτήματα συνάντησης. Θα δεχθούν ή θα απορρίψουν το αίτημα συνάντησης που θα τους στείλετε. Με τον τρόπο αυτό κάθε επιχείρηση θα γνωρίζει πριν μεταβεί στο Βέλγιο πόσες συναντήσεις και με ποιες επιχειρήσεις θα τις πραγματοποιήσει.

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β)

Μέσω της συμμετοχής στο Β2Β, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:

• Να συναντηθούν και να μιλήσουν με επιχειρήσεις που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα προϊόντα τους

• Να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους

• Να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές συνεργασίες στο Βέλγιο και σε άλλες χώρες.

• Να επισκεφτούν την έκθεση «TAVOLA».

 Η συμμετοχή στις Επιχειρηματικές Συναντήσεις «Tour d’ Europe Tavola 2018» είναι δωρεάν.

 Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής καλύπτονται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη Πληροφόρησης του Enterprise Europe Network του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κα Άννα Ζέρβα, τηλ. 26510.76589, email: enterprise-europe@cci-ioannina.gr

 

Previous ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ: Διαγωνισμός (ΕΣΗΔΗΣ) για την προμήθεια ειδών ιματισμού Στολή Ασκήσεων Εκστρατείας Παραλλαγής Δάσους Νέου Τύπου – Πηλίκιο Τύπου Τζόκει εκστρατείας Σ.Ξ.)
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας