Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ BRANDING Mentoring

Το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής συμμετέχει μαζί με άλλους επτά φορείς από πέντε ευρωπαϊκές χώρες (Ουγγαρία_2 φορείς, Κύπρος, Πολωνία, Σλοβενία, Ελλάδα_2 φορείς), στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS +, ως εταίρος, στη Δράση 2 : Strategic Partnerships , στο έργο με τίτλο : “BRANDING Mentoring – Brand building of EU Enterprises through Mentoring” .

Το έργο αποσκοπεί στον εντοπισμό έμπειρων επιχειρηματιών προκειμένου να συμβουλεύουν, να υποστηρίζουν και να καθοδηγούν λιγότερο έμπειρους επιχειρηματίες, αυτοαπασχολούμενους, στελέχη νεοσύστατων επιχειρήσεων κλπ, με στόχο την ενίσχυση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων τους σχετικά με τις τεχνικές και τις στρατηγικές branding – marketing των προϊόντων και υπηρεσιών τους, καθώς και τη γενικότερη εξωστρέφεια και επιχειρηματική επιτυχία τους.


Για το σκοπό αυτό, το έργο ξεκινά με πρωτογενή έρευνα μέσω ερωτηματολογίων και συνεντεύξεων που θα βοηθήσει στην επαφή και στον εντοπισμό τόσο των ενδιαφερόμενων μερών που συμμετέχουν στη διαδικασία καθοδήγησης ως «μαθητευόμενοι», όσο και όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως «μέντορες».

Για το λόγο αυτό επισυνάπτεται ένα ερωτηματολόγιο που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, καθώς και μια συνέντευξη που θα συμπληρωθεί από φορείς. Και τα δύο έντυπα είναι στην Αγγλική γλώσσα.

Παρακαλούμε τη συμμετοχή σας στην συμπλήρωσή τους καθώς και την αποστολή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής info@epichal.gr έως την Μεγάλη Πέμπτη 25/04/2019.

Σχετικά Αρχεία:

Previous Νόμος 1667 όπως τροποποιήθηκε με το ν. 4601
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας