Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
etanam F1967553248

Ενημερωτική Συνάντηση για την υποβολή Προτάσεων Ιδιωτικών Έργων στο CLLDLEADER

Η ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ , στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος Πράξεων Ιδιωτικού Χαρακτήρα τουτοπικού προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων» CLLD/ LEADER,Υπομέτρου 19.2 του ΠΑΑ 20142020, καλεί τους ενδιαφερόμενους σε συνάντηση ενημέρωσης και παρουσίασης της μεθοδολογίας υποβολής πρότασης χρηματοδότησης,

την Παρασκευή 21.06.2019, στo «Δήμο Νικολάου Σκουφά, Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δημαρχείου Κομποτίου» και ώρα 11.30

την Τετάρτη 26/6/2019, στο «Δήμο Ζηρού, Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό Κτίριο στη Φιλιππιάδα» και ώρα 19:00.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσηςθα παρουσιαστούν:

Οι Υποδράσεις ιδιωτικού χαρακτήρα, δικαιούχοι, ποσοστά ενίσχυσης, διαδικασίες υποβολής και αξιολόγησης της αίτησης στήριξης κ.λπ.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με υποβολή ερωτήσεων, στο πλαίσιο εκδήλωσης επενδυτικού ενδιαφέροντος.Το τοπικό πρόγραμμα μπορεί να χρηματοδοτήσει παρεμβάσεις ιδιωτικού χαρακτήρα σε τομείς, όπως:

Α. ΔΡΑΣΗ 19.2.1: «Μεταφορά γνώσεων & ενημέρωσης».

19.2.1.1: Μεταφορά γνώσεων & ενημέρωσης στο γεωργικό και το δασικό τομέα

19.2.1.2: Μεταφορά γνώσεων & ενημέρωσης σε ΜΜΕ αγροτικών περιοχών

Β.ΔΡΑΣΗ

19.2.5:«Ανάπτυξη / βελτίωση της επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας της περιοχή εφαρμογής σε εξειδικευμένους τομείς, περιοχές ή δικαιούχους»

19.2.2.2:Ενίσχυση επενδύσεων στην μεταποίηση, εμπορία και/ή ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων με αποτέλεσμα μη γεωργικό προϊόν για την εξυπηρέτηση ειδικών στόχων της τοπικής στρατηγικής.

19.2.2.3 :Ενίσχυση επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού με σκοπό την εξυπηρέτηση ειδικών στόχων της τοπικής στρατηγικής.

19.2.2.6:Ενίσχυση επενδύσεων οικοτεχνίας και πολυλειτουργικών αγροκτημάτων με σκοπό την εξυπηρέτηση ειδικών στόχων της τοπικής στρατηγικής.

Γ. ΔΡΑΣΗ

19.2.4: «Οριζόντια ενίσχυση στην ανάπτυξη / βελτίωση της επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας της περιοχή εφαρμογής».

19.2.3.1 :Οριζόντια εφαρμογή μεταποίησης, εμπορίας και/ή ανάπτυξης γεωργικών προϊόντων με αποτέλεσμα γεωργικό προϊόν με σκοπό την εξυπηρέτηση των στόχων της τοπικής στρατηγικής.

19.2.3.3 :Οριζόντια εφαρμογή ενίσχυσης επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού με σκοπό την εξυπηρέτηση των στόχων της τοπικής στρατηγικής.

19.2.3.4 :Οριζόντια εφαρμογή ενίσχυσης επενδύσεων στους τομείς της βιοτεχνίας, χειροτεχνίας, παραγωγής ειδών μετά την 1η μεταποίηση, και του εμπορίου με σκοπό την εξυπηρέτηση των στόχων της τοπικής στρατηγικής.

19.2.3.5 :Οριζόντια εφαρμογή ενίσχυσης επενδύσεων παροχής υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση του αγροτικού πληθυσμού (παιδικοί σταθμοί, χώροι αθλητισμού, πολιτιστικά κέντρα, κλπ) με σκοπό την εξυπηρέτηση των στόχων της τοπικής στρατηγικής.

Δ. ΔΡΑΣΗ

19.2.4: «Συνεργασία μεταξύ διαφορετικών παραγόντων».

19.2.7.3 :Συνεργασία μεταξύ μικρών επιχειρήσεων για διοργάνωση κοινών μεθόδων εργασίας και τη κοινή χρήση εγκαταστάσεων και πόρων καθώς και για την ανάπτυξη και/ή την εμπορία τουριστικών υπηρεσιών, που συνδέονται με τον αγροτουρισμό.

19.2.7.7:Οριζόντια και κάθετη συνεργασία μεταξύ φορέων της αλυσίδας εφοδιασμού για τη δημιουργία, την ανάπτυξη και την προώθηση βραχέων αλυσίδων και τοπικών αγορών.

Οι δράσεις εφαρμόζονται στην περιοχή της εφαρμογής των δράσεων του τοπικού προγράμματος, που περιλαμβάνει όλους τους δήμους των νομών Πρέβεζας και Άρταςεκτός των Δημοτικών Κοινοτήτων Άρτας και Πρέβεζας που υπερβαίνουν τους 15.000 κατοίκους και απευθύνεται σε υποψήφιους επενδυτέςπου έχ ουνσκοπό την υλοποίηση αντίστοιχων έργωνστην περιοχή παρέμβασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να απευθύνονται στα γραφεία της ΕΤΑΝΑΜ, στη Δ/νση Λ. Ιωαννίνων 210 στην Πρέβεζα τηλ. Επικοινωνίας 26820891501 και στην Άρτα, Δ/νση Αμβρακίας & Μοστραίων 2α, τηλ. 2681077115, email:etanam@etanam.gr

Η συναντήσεις έχουν στόχο την ευρεία δημοσιοποίηση του προγράμματος και την ενημέρωση/εμψύχωση του τοπικού πληθυσμoύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσουν συναντήσεις επίσης στην Άρτα και στην Πρέβεζα, που θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η 1η πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος Πράξεων Ιδιωτικού Χαρακτήρα τουτοπικού προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων» CLLD/ LEADER,Υπομέτρου 19.2 του ΠΑΑ 20142020 αναμένεται να δημοσιοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουντ η δυνατότητα να υποβάλλουν προτάσεις μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Previous 1η Έρευνα Αγοράς για την επιχειρηματικότητα στο νομό Άρτας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας