Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
proskliseis AMK arta F706410050

Ενημερωτική Ημερίδα για την αύξηση συνεταιριστικού κεφαλαίου της Τράπεζας Ηπείρου Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 7μ.μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στο πλαίσιο της Αύξησης Συνεταιριστικού Κεφαλαίου για την κάλυψη των κεφαλαιακών αναγκών της Τράπεζας Ηπείρου και με τη διαδικασία να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με ημερομηνία ολοκλήρωσης 11 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιείται εκδήλωση την Τετάρτη 2 Δεκέμβριου 2015 στις 19:00 μ.μ, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στην Άρτα.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ενημέρωση των μελών της Τράπεζας, αλλά και του επενδυτικού κοινού της Άρτας, ώστε να αυξηθεί η συμμετοχή στη διαδικασία, η οποία θα συνδράμει σημαντικά στη μεγάλη προσπάθεια ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ, ώστε να εξακολουθήσει να συνδράμει αποφασιστικά στη συνεχή ενίσχυση της Ηπειρωτικής επιχειρηματικότητας και την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας.

Η ιδέα του συνεταιρισμού περισσότερο επίκαιρη από ποτέ, αποτελεί ανάγκη με τη συμμετοχή όλων των φορέων και των επιχειρήσεων να κρίνεται απαραίτητη καθώς θα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της Τράπεζας, οι οποίοι αφορούν όλους μας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Άρτας που είναι αρωγός στην προσπάθεια όλων των Ηπειρωτών σε κάθε επίπεδο.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει όλους τους Ηπειρώτες.

ΤΩΡΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ.

ΤΩΡΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ.

Previous Περιφερειακή Ενότητα Άρτας: Ματαίωση διαγωνισμού προμήθειας πετρελαιοειδών έτους 2016
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας