Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
PROSKLISI PROGRAMMA ILEKTRONIKO EPICHEIREIN 7  F 222103533

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-Business)», συνδιοργανώνει το Επιμελητήριο Άρτας & η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Ηπείρου, την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00, στο Επιμελητηριακό μέγαρο

PROSKLISI-PROGRAMMA-ILEKTRONIKO-EPICHEIREIN-7-_F-222103533.jpg

Το Επιμελητήριο Άρτας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των μελών του για τα νέα προγράμματα χρηματοδότησης, προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις – μέλη του, που δραστηριοποιούνται στους κλάδους: α) Μεταποίησης, β) Βιομηχανίας της εμπειρίας, Τουρισμού, Πολιτισμού – Δημιουργικής Βιομηχανία, γ) Υγείας και Ευεξίας, στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-Business)», που συνδιοργανώνει με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Ηπείρου, την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρου του Επιμελητηρίου Άρτας (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου – 2ος όροφος).

Τα Στελέχη της ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Ηπείρου, κα Ευγενία Παπανικολάου, κα Πηνελόπη Γιαννούση και κ. Νικόλαος Μπαλτογιάννης θα παρουσιάσουν αναλυτικά το νέο πρόγραμμα και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί επίσης το θεματικό πεδίο «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία»του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ήπειρος 2014-2020, καθώς και οι δράσεις που είναι σε στάδιο προδημοσίευσης και πρόκειται να εκδοθούν οι προκηρύξεις το προσεχές διάστημα:

  • «Ενίσχυση υφιστάμενων ΜΜΕ για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών»
  • «Υποστηρικτικοί Μηχανισμοί για την προώθηση της καινοτομίας στην τοπική επιχειρηματικότητα».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Previous Συνάντηση υφυπουργού ΥΠΕΝ Στέργιου Πιτσιόρλα -Γιάννη Γκολομάζου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας