Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Ενημερωτικές ημερίδες, για τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Άρτας

Το Επιμελητήριο Άρτας, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία και υλοποιώντας το πρόγραμμα «Ψηφιακό Κέντρο για την διοικητική εξυπηρέτηση και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας», προσφέρει νέες ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε όλους του επιχειρηματίες, ανοίγοντας ένα παράθυρο συνεργασίας τους, με όλο τον κόσμο.

Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις αναβαθμίζει τις ψηφιακές του υπηρεσίες για την περαιτέρω στήριξη της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του. Με το νέο αυτό έργο το Portal  www.e-artas.gr  του Επιμελητηρίου Άρτας, αναβαθμίζεται σημαντικά, εντάσσοντας μια πληθώρα Ψηφιακών Δράσεων, άμεσα στοχευμένων στις ανάγκες του επιχειρηματία για άμεση πληροφόρηση, προβολή και εξυπηρέτηση.

Όλες οι Ψηφιακές δράσεις παρέχονται δωρεάν σε όλα τα μέλη του, με ένα μόνο κλικ.

Οι παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις, με αφορμή την ανάπτυξη του αναβαθμισμένου διαδικτυακού κόμβου θα πραγματοποιηθούν στον συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Άρτας (Κ. Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου) και αφορούν γενικότερα θέματα όπως Τεχνικές προώθησης πωλήσεων και marketing,  Εξωστρέφεια – Οργάνωση εξαγωγών καινοτομία, Δημιουργικότητα  και επιχειρηματικότητα στις ΜΜΕ,  Ηλεκτρονικό εμπόριο και παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών στις επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17:30  
Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-Commerce), Σύμβουλος Επιχειρηματία, Δημιουργία Ιστοσελίδας,  Διαχείριση e-shop, Marketing και Καινοτομία (α΄κύκλος)

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 10:00  
Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-Commerce),  Σύμβουλος Επιχειρηματία, Δημιουργία Ιστοσελίδας, Διαχείριση e-shop, Marketing και Καινοτομία (β΄κύκλος)

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17:30  
«Προβολή τουριστικών επιχειρήσεων & Online κρατήσεις – Νέα Τουριστική Πύλη Επιμελητηρίου Άρτας»

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 ώρα 19:00
Εξωστρέφεια και Προβολή των Επιχειρήσεων μέσα από τη νέα Ηλεκτρονική Πύλη του Επιμελητηρίου.

Για το διάστημα 14/11/2013 έως 21/11/2013 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτό σεμινάριο εξ αποστάσεως υποστήριξης των επιχειρήσεων – χρηστών των εφαρμογών του Επιμελητηρίου αξιοποιώντας την υποδομή των Ψηφιακών Υπηρεσιών Τηλεδιάσκεψης & Τηλεσυνεργασίας και τα παρεχόμενα ηλεκτρονικά σεμινάρια (e-courses).

Με τις νέες ψηφιακές δράσεις του Επιμελητηρίου Άρτας οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων:

  • Να δημιουργήσουν ιστοσελίδα της επιχείρησής τους στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Οδηγό του Επιμελητηρίου Άρτας και να προβληθούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Να πουλήσουν τα προϊόντα τους On-line (e-shop), μέσω της Ηλεκτρονικής Επιμελητηριακής Αγορά.
  • Να προβληθούν στον Ηλεκτρονικό Τουριστικό Οδηγό του Επιμελητηρίου και να συμμετέχουν σε ένα ενιαίο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων (e-booking),
  • Να θέσουν τα ερωτήματα τους και να λάβουν εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για φορολογικά, εργασιακά θέματα (e-consulting).

Με τις νέες ψηφιακές δράσεις του portal του Επιμελητηρίου Άρτας, οι επιχειρηματίες αποκτούν ένα επιπρόσθετο συγκριτικό πλεονέκτημα για τη μείωση της γραφειοκρατίας, την ανάπτυξη της εξωστρέφειας, και της ανταγωνιστικότητάς τους.  Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλες τις επιχειρήσεις να γνωρίσουν αυτές τις δυνατότητες  και να συμμετέχουν στις ενημερωτικές εκδηλώσεις.

EPISTOLOCHARTO_F12638.JPG

Previous Από σήμερα η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας