Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για το Χονγκ Κόνγκ και την Κίνα

Στο πλαίσιο της υποστήριξης με πρακτικό τρόπο της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, ο ΣΕΒ σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδoς, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, και το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο, και με την υποστήριξη του Hong Kong Trade and Development Council, του Hong Kong Economic and Trade Office-Brussels, του InvestHK και του EU SME Centre in China Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων, διοργανώνει δύο ενημερωτικές ημερίδες για το Χόνγκ Κόνγκ και την Κίνα, στην Αθήνα την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014 (γραφεία ΣΕΒ, Ξενοφώντος 5) και στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 (αίθουσα ΕΒΕΘ, Τσιμισκή 29).

Οι ημερίδες θα προσφέρουν αναλυτικές πληροφορίες για τις μεγάλες δυνατότητες εμπορικών και επενδυτικών δραστηριοτήτων που προσφέρονται στην αγορά του Χόνγκ Κόνγκ που αποτελεί σημαντικό κέντρο διεθνούς εμπορίου στην Ασία και μέσω αυτού στην αχανή Κινεζική αγορά των 1,3 δις καταναλωτών.

Ομιλητές θα είναι εξειδικευμένα στελέχη των ξένων Οργανισμών που θα παρουσιάσουν πληθώρα στοιχείων για τα οικονομικά μεγέθη και τις δυνατότητες που προσφέρονται, τις ευκαιρίες σε συγκεκριμένους κλάδους, τις καταναλωτικές τάσεις και συνήθειες, τις προϋποθέσεις, τους κινδύνους και τις ωφέλειες που μπορούν να προκύψουν από τη στρατηγική διείσδυση μέσων κατάλληλων συνεργασιών. Επίσης, στελέχη ελληνικών εταιριών που γνωρίζουν τις αγορές αυτές θα μοιρασθούν εμπειρίες και συμβουλές, ενώ στο τελευταίο μέρος θα υπάρχει η δυνατότητα για ατομικές συναντήσεις με τους προσκεκλημένους experts.   

H πρωτοβουλία αυτή έχει στόχο την εξοικείωση όλο και περισσότερων ελληνικών εταιριών με ευκαιρίες πρόσφορων δράσεων και συνεργασιών σε ασιατικές χώρες. Με βάση το ενδιαφέρον που θα προκύψει,  οι συνεργαζόμενοι φορείς θα εξετάσουν το ενδεχόμενο διοργάνωσης επιχειρηματικής αποστολής στο Χονγκ Κονγκ και σε περιφέρειες της Κίνας, το 2014, με έγκαιρη και κατάλληλη προετοιμασία, επικεντρωμένη σε τομείς που μπορούν να αποφέρουν νέες συμφωνίες.

Η είσοδος στις ημερίδες είναι ελεύθερη, ωστόσο για την καλύτερη οργάνωσή τους παρακαλούμε όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας.

Σημειώνεται, επίσης, ότι και στις δύο ημερίδες θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία ελληνικά-αγγλικά-ελληνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Γ. Πατσιαβό, Συντονιστή, ΣΕΒ Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων, Τ. 2115006144, patsiavos@sev.org.gr .

 

Σχετικά έγγραφα:

Πρόγραμμα ημερίδας Αθήνας 9/1/2014

Δήλωση συμμετοχής ημερίδας Αθήνας 9/1/2014

Πρόγραμμα ημερίδας Θεσσαλονίκης 10/1/2014

Δήλωση συμμετοχής ημερίδας Θεσσαλονίκης 10/1/2014

 

 

Previous Διεθνής Έκθεση «IF Expo 2014, 11th International Istanbul Hosiery, Underwear Fair» 6-8 Φεβρουαρίου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας