Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ellinoitaliko epimelitirio F 1307213081

ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Ενημερωτική συνάντηση για τη ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ FEDERUNACOMA ΜΠΑΡΙ 12-15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Η FEDERUNACOMA αποτελεί τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση σε παγκόσμιο επίπεδο στον αγροτικό τομέα. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της οργανώνει ενημερωτική συνάντηση στις 8 Ιουνίου 11.30 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ελληνο-Ιταλικού επιμελητήριου Μάρνη & Αβέρωφ 4 Αθήνα

H federunakoma εκπροσωπεί τους ιταλούς κατασκευαστές αγροτικών μηχανημάτων και μηχανημάτων κήπου, και οτιδήποτε αφορά τον αγροτικό χώρο.

Μέσα στις δράσεις της η UNACOMA οργανώνει μεγάλες εκδηλώσεις όπως η ΕΙΜΑ η FIERALEVANTE.Η ΕΙΜΑ διοργανώνετε στην Μπολόνια, η fieralevante η στο Μπάρι   η ΕΙΜΑAGRIMACH στην Ινδία.

Ειδικά η AGRILEVANTE παγκόσμια έκθεση αγροτικών μηχανημάτων, παρελκόμενων και τεχνολογικών επιτεύγματων για τον αγροτικό χώρο, φέτος έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Μπάρι Ιταλίας 12-15 Οκτωβρίου 2017.

Θα παρουσιαστούν όλες οι σειρές των αγροτικών μηχανήματα και όχι μόνο , μηχανήματα που αφορούν τον αμπελουργικό τομέα, το τομέα των φρούτων, τον ελαιουργικό τομέα, εκτεταμένες καλλιέργειες,   βιοενέργεια, νέες μορφές ενέργειες καινοτόμες δράσεις, και οτιδήποτε αφορά τον γεωργικό τομέα.

Ακριβώς για αυτό τον λόγο οι εκπρόσωποι της federunacoma kMARCOACERBI KAIGIROLAMO   ROSSI σας προσκαλούν στην ενημέρωση που θα γίνει στην αίθουσα του ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Previous Γ.Ν. Άρτας: Ορθή Επανάληψη για την προμήθεια Υγρών Καυσίμων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας