Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ellinoaraviko epim F 425815226

Ελληνοαραβικό Επιμελητήριο: Διοργάνωση ημερίδας “DOING BUSINESS IN THE ARAB WORLD”

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ανακοινώνει την διοργάνωση μίας Ημερίδας-Workshop με θέμα Doing Business in the Arab World στις 22 Μαρτίου 2017, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία και πληροφόρηση της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας αναφορικά με την κουλτούρα, τα ήθη και τις παραδόσεις, καθώς και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρονται στον αραβικό κόσμο.

Η πρώτη συνεδρία, η οποία είναι αφιερωμένη στην Επιχειρηματική Κουλτούρα στον Αραβικό Κόσμο (Culture of Business in the Arab World), περιλαμβάνει εισηγητές από ελληνικές και αραβικές επιχειρήσεις, καθώς και δύο Άραβες Πρέσβεις διαπιστευμένους στην Ελλάδα. 

Η δεύτερη συνεδρία, η οποία είναι αφιερωμένη στις Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στον Αραβικό Κόσμο (Business Opportunities in the Arab World), περιλαμβάνει ως εισηγητές, τέσσερις Συμβούλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων από τις  ελληνικές πρεσβείες στην Αίγυπτο, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Ιράκ (Ερμπίλ) και στη Σαουδική Αραβία  οι οποίοι θα παρουσιάσουν την εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση τους, βάσει των ετών διαμονής τους στην εκάστοτε χώρα.

Τις συνεδρίες θα ακολουθήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις B2μεταξύ των επισκεπτόμενων επιχειρηματιών από Λιβύη και Αίγυπτο και των Ελλήνων ομολόγων τους.

Η εν λόγω εκδήλωση έγκειται στα πλαίσια των συνεχών προσπαθειών του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου να παρουσιάσει στις ελληνικές επιχειρήσεις σημαντικές πληροφορίες, με σκοπό να τις ενισχύσει στην προσέγγιση ή εξάπλωσή τους στις αραβικές αγορές, μέσω της κατανόησης των ειδικών πολιτισμικών χαρακτηριστικών που διέπουν την περιοχή.

Το λεπτομερές πρόγραμμα της ημερίδας θα ακολουθήσει εν ευθέτω χρόνω. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής και μας την αποστείλουν το συντομότερο δυνατό.

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 14:00

Σχετικά Αρχεία:

Previous Επιχειρηματική αποστολή βιολογικών τροφίμων του κοινοτικού προγράμματος Gateway to Korea
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας