Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
kername ipiro arta F 2138274631

Έκθεση τοπικών προϊόντων της Ηπειρώτικης Γης «ΚΕΡΝΑΜΕ ΗΠΕΙΡΟ» 8-10 Σεπτεμβρίου 2017 πλατεία Σκουφά, Άρτα

Η Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνει έκθεση τοπικών προϊόντων της Ηπειρώτικης Γης με τίτλο «ΚΕΡΝΑΜΕ ΗΠΕΙΡΟ», στις 8-10 Σεπτεμβρίου 2017 στην πλατεία Σκουφά στην Άρτα (πλησίον του Ιερού Ναού της Παρηγορήτισσας). Η έκθεση θα λειτουργεί τις απογευματινές ώρες.

Οι πολίτες και οι επισκέπτες της Άρτας, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα κέρασμα απ’ την Ήπειρο, στο πλαίσιο της προσπάθειας προβολής και καταξίωσης των τοπικών προϊόντων που κάνει η Περιφέρεια Ηπείρου. Όσοι την επισκεφτούν, θα έχουν την δυνατότητα, να συνειδητοποιήσουν την αξία του πλούτου της Ηπειρωτικής Γης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς σε δηλώσεις του, αναφέρει ότι «οι προσπάθειες της Περιφέρειας Ηπείρου, έχουν ως στόχο την άμεση και δυναμική σύνδεση του αγροτοδιατροφικού τομέα με τον τουρισμό και την πλήρη αξιοποίηση του τουριστικού ρεύματος ώστε η προστιθέμενη αξία να διαχυθεί σε όσο τον δυνατόν περισσότερους παραγωγικούς κλάδους και ιδίως στον αγροτικό τομέα».

Previous Νομοθετικές ρυθμίσεις του ΥΠΕΝ για την εξυπηρέτηση των πολιτών ενόψει της λήξης της ανάρτησης των δασικών χαρτών
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας