Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ MODEKO 2017 Σμύρνη 1-5 Μαρτίου 2017

Η Τουρκική Πρεσβεία στην Ελλάδα ενημερώνει ότι μεταξύ των ημερομηνιών 1-5 Μαρτίου 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 28η Έκθεση ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΓΡΑΦΙΟΥ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ MODEKO 2017 στην Τουρκία  ΣΜΥΡΝΗ, στον εκθεσιακό χώρο με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς: Έπιπλα σπιτιού και γραφιού, κρεβατοκάμαρες, παιδικά έπιπλα, τραπέζια, καναπέδες, πολυθρόνες και αξεσουάρ για έπιπλα.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Τουρκικό Υπουργείο, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (27 Φεβρουαρίου- 2 Μαρτίου 2017) το Τουρκικό Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των (27 Φεβρουαρίου- 2 Μαρτίου 2017) (διαμονή 3 νυχτών).

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα : http://www.modekofair.com/en/

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Τουρκικό Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 17.02.2017στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail  atina@economy.gov.tr      

Σχετικά Αρχεία:

Previous Διαβούλευση ΚΥΑ για την μελισσοκομία και συνάντηση του Αν. ΥΠΑΑΤ, Γ. Τσιρώνη, με τους φορείς τη Δευτέρα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας