Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
eordaia ekthesi F1358893723

Έκθεση “ΕΟΡΔΑΙΑ 2014” από το Επιμελητήριο Κοζάνης, Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαϊδας και Εκθεσιακό Κέντρο Δυτ. Μακεδονίας

Την Έκθεση “ΕΟΡΔΑΙΑ 2014” συνδιοργανώνουν για 6η συνεχόμενη χρονιά το Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης, ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας και το Εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο της 6ης Έκθεσης, διοργανώνουν ένα μοναδικό εκπαιδευτικό event, με θέμα: Ο ρόλος των εμπορικών εκδηλώσεων στην αύξηση των πωλήσεων. Τι προσδοκά ο πελάτης από εμάς και τι προσδοκούμε εμείς από αυτόν , με εισηγητή τον κορυφαίο συγγραφέα στον εκθεσιακό marketing dr. Ιωάννη Κριτσωτάκι, διδάκτορα των εμπορικών επιστημών και εμπειρογνώμονα του Διεθνούς Κέντρου Εμπορίου (ITC).

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας (Κοίλα Κοζάνης) την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 και ώρα 11:30 πμ και σκοπός της εκδήλωσης  είναι να παρουσιαστούν τα οφέλη της εμπορικής έκθεσης, που χαρακτηρίζεται ως ο αποτελεσματικότερος τρόπος επικοινωνίας στην αγορά με πολλαπλά κέρδη. Να προτείνει τρόπους μέσω των οποίων ο κάθε επιχειρηματίας, με το μικρότερο κόστος μπορεί να προβάλλει αποτελεσματικά τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το κύρος της επιχείρησής του.

Previous Δημιουργία Εθνικού Καταλόγου Αρωματικών, Αρτυματικών και Φαρμακευτικών Φυτών
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας