Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
christmas paidia1 F 133596371

Έκθεση από το Επιμελητήριο Άρτας με τίτλο”Η Άρτα με τα μάτια των παιδιών” – Παιδική Γιορτή την παραμονή των Χριστουγέννων – Θα κληρωθούν μεγάλα δώρα!

Το Επιμελητήριο Άρτας,

εν όψει των Χριστουγέννων

προσκαλεί τους μαθητές της Άρτας

να συμμετάσχουν

σε Έκθεση με τίτλο

“Η Άρτα με τα μάτια των παιδιών”

και θέμα

«Προβάλλω τον τόπο μου, μέσα από τα μνημεία, τις φυσικές ομορφιές & τα τοπικά Προϊόντα μας».

christmas-paidia1_F-133596371.jpg

Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, που επιθυμούν, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να συμμετάσχουν με φαντασία και πρωτοτυπία στην αποτύπωση, μέσα από σύντομα κείμενα, ζωγραφιές ή φωτογραφίες της περιοχής μας και των τοπικών προϊόντων μας, με τον τρόπο που πιστεύουν ότι μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών μας.

Το Επιμελητήριο– που στόχο έχει, αφενός την «επαφή και τη γνωριμία» με την περιοχή μας και αφετέρου  την προώθηση των τοπικών προϊόντων μας-  θα επιβραβεύσει τη συμμετοχή!

Έτσι, όσοι μαθητές αποτυπώσουν με το δικό τους τρόπο (κείμενο – ζωγραφιά – φωτογραφία) την Άρτα και τα γεννήματά της, θα μετέχουν αυτόματα σε κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο.

Τα «δημιουργήματα» των παιδιών θα εκτεθούν για ένα μήνα στο ισόγειο του  Επιμελητηρίου Άρτας.

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης Παιδικής Γιορτής, που διοργανώνει το Επιμελητήριο για τα Παιδιά της Πόλης, στις 11.00 π.μ.Θα κληρωθούν 4 μεγάλα δώρα για Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούμε για τη στήριξη και τη συνδρομή των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των Διευθυντών και Εκπαιδευτικών των Σχολείων όλων των βαθμίδων.

Περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του Επιμελητηρίου. Τηλ. Επικοινωνίας: 2681028728

 

Previous Τα δικαιολογητικά για τη νέα εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας