Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
agroquality F 2087229717

Έκδοση του ΤΕΙ Ηπείρου με τίτλο: «Προοπτική Ανάπτυξης της Ελαιοκομίας της Ηπείρου στο πλαίσιο της ανοικτής αγοράς της Ελλάδας και του Κόσμου»

Mελέτη με τίτλο «Προοπτική Ανάπτυξης της Ελαιοκομίας της Ηπείρου στο πλαίσιο της ανοικτής αγοράς της Ελλάδας και του Κόσμου» εκπονήθηκε από το ΤΕΙ Ηπείρου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργουAGROQUALITY.

Το ΤΕΙ Ηπείρου με συνεχείς δράσεις προσπαθεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου. Η μελέτη έχει ως βασικό σκοπό να εμπνεύσει του νέους, κυρίως, αγρότες τόσο της Ηπείρου όσο και των γειτονικών περιοχών, όπως της Δυτικής Ελλάδας, σχετικά με την αειφόρο και αποδοτική αξιοποίηση της ελιάς και των προϊόντων της.

 

Η μελέτη βρίσκεται ανηρτημένη στην ιστοσελίδα του έργου AGROQUALITY στη διεύθυνση:http://www.agroquality.org/events-and-publicity/leaflets-etc

 

Το έργο AGROQUALITY χρηματοδοτείται  από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013 (συγχρηματοδότηση από πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Εθνικούς Πόρους) και συμμετέχουν το ΤΕΙ Ηπείρου και ο Δήμος Lecce της Ιταλίας. 

Συντονιστής του έργου είναι ο καθηγητής του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων  του ΤΕΙ Ηπείρου Γεώργιος Μάνος.

 

 

Previous Ο Ζαν Κλόντ Γιούνκερ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας