Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Eκδήλωση με θέμα «Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων» Τρίτη 2 Μαΐου 2017 στις 6μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Χρήστος Κολοβός» του Επιμελητηρίου Άρτας

Το Επιμελητήριο Άρτας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων».

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί η πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος να ιδρύσει φορέα πιστοποίησης για επαγγέλματα, που μέχρι σήμερα δεν έχουν κάποιο ρυθμιστικό πλαίσιο, για επαγγελματικές δραστηριότητες που έχουν ενδιαφέρον για την τοπική οικονομία, καθώς και παραδοσιακά επαγγέλματα, που χάνονται στο πέρασμα του χρόνου, ενώ αξίζει να τα προστατεύσουμε.

Το Επιμελητήριο ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των μελών του και της οικονομίας διευρύνει τις δραστηριότητές του και καλύπτει σε τοπικό, αλλά και κεντρικό επίπεδο θέματα πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων, ιδιαίτερα σε μια εποχή, που η εξειδίκευση και η πιστοποίηση έχουν σημαντικό ρόλο σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Βασικός στόχος μας είναι η πιστοποίηση των φυσικών προσώπων μέσα από την αναγνώριση της κατάρτισης, της γνώσης και της εμπειρίας τους, που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες και καταγεγραμμένες απαιτήσεις, προδιαγραφές και διαδικασίες που προβλέπονται από διεθνή πρότυπα.

Καλούμε τα προεδρεία όλων των επαγγελματικών σωματείων, όλα τα μέλη μας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο στην εκδήλωσή μας την Τρίτη 2 Μαΐου 2017 στις 6μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Χρήστος Κολοβός» του Επιμελητηρίου Άρτας .

Την παρουσίαση θα κάνει ο Διευθυντής του Διεπιμελητηριακού Φορέα Πιστοποίησης κος Άγγελος Τόλκας.

Previous Υπ. Οικονομίας: Παράταση υποβολής επενδυτικών σχεδίων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας