Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Εκδήλωση με θέμα: «Χρηματοδότηση & Ασφάλιση Εξαγωγών» στην Πάτρα στις 29/01/2014

Δράση Δικτύωσης για την Πρωτοβουλία Εξωστρέφειας «EXPORT EXPERT” με θέμα: «Χρηματοδότηση & Ασφάλιση Εξαγωγών» διοργανώνει στην Πάτρα,  την Τετάρτη 29/01/2014 και ώρα 18.00 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58), ο ΣΕΒ  με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, του Επιμελητηρίου Αχαΐας, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ).

Η δράση αυτή, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, έχει ως στόχο την ενημέρωση και δικτύωση των στελεχών εξωστρεφών επιχειρήσεων και του επιχειρηματικού κόσμου γενικότερα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τις δυνατότητες χρηματοδότησης και ασφάλισης των εξαγωγών, στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Εξωστρέφειας “EXPORT EXPERT” που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Πρωτοβουλία Εξωστρέφειας του ΣΕΒ έχει ξεκινήσει και υλοποιείται δυναμικά, με μεγάλο αριθμό συμμετοχών στις δράσεις συμβουλευτικής υποστήριξης, δικτύωσης και επιμόρφωσης. Στην Πρωτοβουλία εντάσσονται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, συνολικά 400 στελέχη από περίπου 200 επιχειρήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η συγκεκριμένη δράση δικτύωσης εντάσσεται στο έργο «Ολοκληρωμένα Προγράμματα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Εξωστρέφειας» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους. Αντίστοιχες δράσεις δικτύωσης θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες Περιφέρειες για τις οποίες θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώσουν για την συμμετοχή τους στο email: ir@sev.org.gr, να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης, στην ιστοσελίδα της Πρωτοβουλίαςwww.sev4enterprise.org.gr , καθώς και από τους συνεργαζόμενους φορείς:

• ΣΕΒ / Αθήνα, τηλ.: 211 5006118

 ΣΒΠΔΕ / Πάτρα, τηλ.: 2610 620815

 Επιμελητήριο Αχαΐας, τηλ.: 2610 277779

 ΣΕΒΕ / Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 535333


Previous Δημοπράτηση έργου: Εγγειοβελτιωτικά έργα πεδιάδας Άρτας – Ολοκλήρωση Β’ Φάσης
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας