Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
giounker comision F 1311780121

Ειδικά κοινοτικά ταμεία προς ενίσχυση του προγράμματος επενδύσεων 300 δισ. σχεδιάζει ο Γιούνκερ

Ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στοχεύει στη δημιουργία ειδικών ταμείων για την ενίσχυση του επενδυτικού πακέτου ύψους 300 δισ. ευρώ, όπως αναφέρει δημοσίευμα στον ιστότοπο ευρωπαϊκής ενημέρωσης euractiv.com.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με ευρωπαϊκή πηγή την οποία επικαλείται ο συντάκτης, θα «μετατοπίσει» κατά πάσα πιθανότητα τμήμα του προϋπολογισμού της προς διαχείριση από ειδικά όργανα, προκειμένου να προωθήσει τις ιδιωτικές επενδύσεις.

Το μεγαλύτερο μέρος του πακέτου των 300 δισεκ. ευρώ θα προέλθει από ιδιωτικές επενδύσεις, σύμφωνα με Ευρωπαίους αξιωματούχους τους οποίους επικαλείται το EurΑctiv.

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι 20 έως 30 δισεκ. ευρώ από την Ε.Ε. μπορούν να προσελκύσουν 10-15 φορές περισσότερα χρήματα από τους ιδιώτες επενδυτές, δεδομένου ότι τα ευρωπαϊκά ταμεία θα απορροφήσουν τις πρώτες απώλειες οι οποίες ενδεχομένως να προκύψουν, επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

naftemporiki.gr

Previous Νέα παράταση υποβολής αιτήσεων μέχρι 30 Νοεμβρίου 2014 για το Επιδοτούμενο Πρόγραμμα ”Κατάρτισης εργαζομένων στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα” από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων για τις 13 Περιφέρειες της Χώρας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας