Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ependyseis F105443905

Εγκύκλιος για την κατάρτιση και χρηματοδότηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2015 και τον προγραμματισμό των δαπανών του ΠΔΕ για τα έτη 2016-2018 στο πλαίσιο του ΜΠΔΣ

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ – Γενική Διεύθυνση Δημοσίων Επενδύσεων, εξέδωσε εγκύκλιο για την κατάρτιση και χρηματοδότηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2015 και τον προγραμματισμό των δαπανών του ΠΔΕ για τα έτη 2016-2018 στο πλαίσιο του ΜΠΔΣ. 
Στην εγκύκλιο παρατίθενται οδηγίες και κατευθύνσεις σχετικά με τις διαδικασίες και προϋποθέσεις έγκρισης και χρηματοδότησης των επιμέρους Προγραμμάτων των Φορέων Χρηματοδότησης του ΠΔΕ. Οι διαδικασίες έγκρισης και χρηματοδότησης του ΠΔΕ, που περιγράφονται στην εγκύκλιο: α) είναι σύμφωνες με την πολιτική και νομική δέσμευση της χώρας για την εφαρμογή του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής και των εφαρμοστικών αυτού νόμων όπως κάθε φορά ισχύουν, β) ακολουθούν την τροχιά των αλλαγών και του εκσυγχρονισμού των διαδικασιών εκτέλεσης του ΠΔΕ που στοχεύουν στην ριζική αναμόρφωση του πλαισίου χρηματοδότησης των δημοσίων επενδύσεων της χώρας.

Το ΠΔΕ, ως βασικό εργαλείο αναπτυξιακής πολιτικής, έχει την ευθύνη να συνοδεύσει τη δημοσιονομική προσπάθεια της χώρας με αναπτυξιακές δράσεις συμβάλλοντας στην ανάταξη και ενίσχυσή της. Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι οι φορείς, που εμπλέκονται στις διαδικασίες κατάρτισης και υλοποίησης του ΠΔΕ 2015, για την αυστηρή τήρηση των παραπάνω οδηγιών και προθεσμιών έτσι ώστε να συμβάλουν στην αναπτυξιακή προσπάθεια.

Επισυνάπτεται η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Σχετικά Αρχεία:

Previous ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου “Άραχθος”
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας