Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Έγκριση Περιφέρειας για τα Τοπικά Σχέδια απασχόλησης Π.Ε. Άρτας & για προμήθεια εξοπλισμού στους Δήμους Νικολάου Σκουφά – Ζίτσας

Με έγγραφο του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη προς το Δήμο Νικολάου Σκουφά εκφράζεται η, υπό προϋποθέσεις, σύμφωνη γνώμη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας για τα σχέδια των τευχών δημοπράτησης και τη διαδικασία προκήρυξης του έργου «Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου Νικολάου Σκουφά». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 595.320 ευρώ. 

Επίσης, με σχετικά έγγραφα του Περιφερειάρχη εκφράζεται η σύμφωνη γνώμη της Ε.Δ.Α. για τα σχέδια σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης των έργων:

  • «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας», προϋπολογισμού 133.000 ευρώ (Φορέας υλοποίησης: Α.Σ. Άρτας, Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας)
  • «Πακέτο Γ (Εξοπλισμός γυμναστικής και λοιπός εξοπλισμός)» της πράξης «Προμήθεια εξοπλισμού τμημάτων ένταξης των σχολείων του Δήμου Ζίτσας», προϋπολογισμού 1.776 ευρώ. (Φορέας υλοποίησης: Δήμος Ζίτσας).
Previous Στην κυκλοφορία αύριο η παράκαμψη Άρτας – Φιλιππιάδας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας