Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Έγκριση έργων από ΕΔΑ στους Δήμους Αρταίων – Νικολάου Σκουφά και ΤΕΙ

Εγκρίθηκαν από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ηπείρου τα σχέδια των τευχών δημοπράτησης  και η διαδικασία προκήρυξης των έργων:

  • «Βελτίωση δημοτικής οδού από Επαρχιακή οδό Άρτας – Ροδαυγής (Σκαμνιά) έως γέφυρα π. Αράχθου (ΔΕΗ) δυτικά Βλαχέρνας στο Δήμο Αρταίων», προϋπολογισμού 1.910.000 ευρώ (Φορέας υλοποίησης: Δήμος Αρταίων). Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αρταίων: «Με την κατασκευή του έργου αυτού ολοκληρώνεται και η παράπλευρη υποδομή της Ιόνιας Οδού που αφορά την Δ.Ε. Βλαχερνών. Έτσι θα εξασφαλιστεί η δυνατότητα κίνησης των βαρέων οχημάτων, αγροτικών μηχανημάτων, καθώς και της τοπικής κυκλοφορίας, χωρίς να χρειάζεται να εισέλθει κανείς στην Ιόνια οδό από το φράγμα Πουρναρίου έως και την διασταύρωση της Καμπής. Τα δύο κομμάτια, αυτό που ήδη είναι κατασκευασμένο και αυτό που θα κατασκευαστεί, θα συνδεθούν μεταξύ τους, δίνοντας  λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής».
  • «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων», προϋπολογισμού 162.975 ευρώ – υπό προϋποθέσεις (Φορέας υλοποίησης: Δήμος Νικολάου Σκουφά)

Επίσης, με έγγραφο του Περιφερειάρχη προς το ΤΕΙ Ηπείρου (Ειδικός Λογαριασμός Αξιοποίησης Κονδυλίων ΤΕΙ) εκφράζεται η σύμφωνη γνώμη για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης για το υποέργο «Μελέτη της εισβολής του πολυφάγου εντόμου metcalfa pruinosa (say) HemipteraHomoptera: FaltinaeFulgoroidea στην Ήπειρο και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή και η αντιμετώπισή του με τη μέθοδο της κλασικής Βιολογικής Καταπολέμησης». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 150.000 ευρώ.  

Previous Announcement of the demographic and social characteristics of the Resident Population of Greece according to the 2011 Population – Housing Census.
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας