Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

ΕΦΕΤ:Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Η συσκευασία τροφίμων κλάδος αιχμής για την ανταγωνιστικότητα»

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας («ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.», http://www.pac.gr) διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα :Η συσκευασία τροφίμων κλάδος αιχμής για την ανταγωνιστικότητα».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Μαρτίου, στις 11:00 π.μ., στη συνεδριακή αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου της «Helexpo» (http://www.helexpo.gr) στο Μαρούσι (Κηφισίας 39), στο πλαίσιο της 23ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών με τίτλο «DETROP Boutique Show, Athens».

Ομιλητές θα είναι εκπρόσωποι του Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Προϊσταμένη του Τμήματος Ελέγχων Επιχειρήσεων Λοιπών Επεξεργασμένων Τροφίμων, Δρ. Ζωή Μούσια, η οποία θα παρουσιάσει εισήγηση με τίτλο «Νομοθετικό πλαίσιο για τα υλικά σε επαφή με τρόφιμα: Μία σύντομη διαδρομή σε ένα σύνθετο αντικείμενο»  και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Ενημέρωσης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης-Ενημέρωσης-Πληροφορικής, Δρ. Νικόλαος Α. Κατερέλος, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Οδηγός Ορθών Παραγωγικών Πρακτικών (Ο.Π.Π.): Ένα σημαντικό εργαλείο για την ανταγωνιστικότητα του κλάδου».

Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή του κοινού.
Η εκδήλωση απευθύνεται κι ενδιαφέρει κάθε εμπλεκόμενο με την παραγωγή, μεταποίηση και διάθεση τροφίμων και με την παραγωγή και διάθεση υλικών συσκευασίας τροφίμων στην χώρα μας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η επιβεβαίωση κράτησης με τα στοιχεία και την ιδιότητα των ενδιαφερόμενων, η οποία θα πρέπει να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση «E-mail»: info@pac.gr ή να δηλωθεί στη Γραμματεία του ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ. στο τηλέφωνο  693 7217918 μέχρι την Τετάρτη 12 Μαρτίου.

Previous Nέες διαδικασίες για την υποβολή αιτήσεων για την έκδοση ψηφιακών καρτών ταχογράφου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας