Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας («ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.», http://www.pac.gr) διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα :Η συσκευασία τροφίμων κλάδος αιχμής για την ανταγωνιστικότητα».
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Μαρτίου, στις 11:00 π.μ., στη συνεδριακή αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου της «Helexpo» (http://www.helexpo.gr) στο Μαρούσι (Κηφισίας 39), στο πλαίσιο της 23ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών με τίτλο «DETROP Boutique Show, Athens».
Ομιλητές θα είναι εκπρόσωποι του Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Προϊσταμένη του Τμήματος Ελέγχων Επιχειρήσεων Λοιπών Επεξεργασμένων Τροφίμων, Δρ. Ζωή Μούσια, η οποία θα παρουσιάσει εισήγηση με τίτλο «Νομοθετικό πλαίσιο για τα υλικά σε επαφή με τρόφιμα: Μία σύντομη διαδρομή σε ένα σύνθετο αντικείμενο» και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Ενημέρωσης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης-Ενημέρωσης-Πληροφορικής, Δρ. Νικόλαος Α. Κατερέλος, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Οδηγός Ορθών Παραγωγικών Πρακτικών (Ο.Π.Π.): Ένα σημαντικό εργαλείο για την ανταγωνιστικότητα του κλάδου».
Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή του κοινού.
Η εκδήλωση απευθύνεται κι ενδιαφέρει κάθε εμπλεκόμενο με την παραγωγή, μεταποίηση και διάθεση τροφίμων και με την παραγωγή και διάθεση υλικών συσκευασίας τροφίμων στην χώρα μας.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η επιβεβαίωση κράτησης με τα στοιχεία και την ιδιότητα των ενδιαφερόμενων, η οποία θα πρέπει να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση «E-mail»: info@pac.gr ή να δηλωθεί στη Γραμματεία του ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ. στο τηλέφωνο 693 7217918 μέχρι την Τετάρτη 12 Μαρτίου.