Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
MMM F 1350656816

E-SHOP ΚΑΙ CLICK AWAY ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ

To Επιμελητήριο Άρτας, στην προσπάθεια του να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις-μέλη του εν μέσω πανδημίας, προσφέρει τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν ηλεκτρονικές πωλήσεις μέσω της ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου Άρτας. Συγκεκριμένα μπορούνε να αποκτήσουν σύνδεση μόνο σε ένα σημείο: Click Away, “Ηλεκτρονικό Ράφι” και Δικό τους e-SHOP. Το Επιμελητήριο Άρτας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία αυτή σε συνεργασία με την ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr. Απευθύνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στο Επιμελητήριο Άρτας.

Οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να ενεργοποιήσουν τις δικές τους ηλεκτρονικές πωλήσεις στη διεύθυνση artamarket.gr ακολουθώντας την επιλογή ‘‘Εγγραφή’’ και “Δημιουργήστε κατάστημα”. Με την δημιουργία καταστήματος στο artamarket.gr η επιχείρηση σας συμμετέχει αυτόματα και στην Πανελλαδική Αγορά DIRECTMARKET(www.directmarket.gr). Επίσης πρόσβαση στην ίδια υπηρεσία μπορεί να έχουν μέσα από τη σελίδα του Επιμελητηρίου Άρτας www.eartas.grκαι το εικονίδιο ” ΑΓΟΡΑ ΑΡΤΑΣ ESHOP“.

Σε περίπτωση που παρέχετε υπηρεσίες είτε σας ενδιαφέρει μόνο η προβολή του καταστήματός σας, η ηλεκτρονική αγορά του artamarket.gr δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε το κατάστημά σας μόνο για προβολή των υπηρεσιών ή και των προϊόντων σας.

Αμέσως μετά την εγγραφή σας θα υπάρξει υποστήριξη από τους συνεργάτες μας για να συνεχίσετε με επιτυχία την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Εάν έχετε ήδη το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, κερδίστε περισσότερα κλικ, διασυνδέοντάς το με το www.artamarket.gr και με το www.directmarket.gr.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2681028728 και 2681076976

Previous Νέο Πρόγραμμα επιδότησης τόκων υφιστάμενων δανείων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για το πρώτο 3μήνο του 2021
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας